Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turnir na Tajlandu

Ajla ušla u svoj prvi finale, WTA ju i dalje vodi kao Hrvaticu

Ajla Tomljanović
Reuters/Pixsell
14.02.2015.
u 16:47

Ovo joj je prvi WTA finale u karijeri, a u njemu će u nedjelju igrati protiv Slovakinje Daniele Hantuchove.

Ajla Tomljanović u životnoj je formi, na turniru u tajlandskoj Pattayi plasirala se u finale. U današnjem meču bila je bolja od Portorikanke Monice Puig, pobijedila je sa 7:6 (4), 5:7, 7:6 (7).

Susret je trajao 2 sata i 53 minute, a Ajla je bila koncentriranija u tie-breakovima. Ovo joj je prvi WTA finale u karijeri, a u njemu će u nedjelju igrati protiv Slovakinje Daniele Hantuchove.

Zanimljivo, na stranici WTA i dalje piše da Tomljanović nastupa za Hrvatsku, iako je još u srpnju prošle godine objavila da će zbog boljih uvjeta igrati za Australiju.

>>S Mirnjim u paru Dodig još uspješniji

Komentara 3

Avatar Honduras
Honduras
13:30 17.02.2015.

napomena za ovog nepismenog novinara - turnir nije NA tajlandu, nego U tajlandu

Avatar Honduras
Honduras
17:15 14.02.2015.

tako svejedno što piše za koga igra. svatko pametan zna da igra za sebe. kao i svi sportaši. jer je to jedino normalno. a ovi štosevi sa zastavom, rukom na srcu i slične bedastoće su za teške luzere... koji u životu nemaju ništa drugo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije