Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši čelni čovjek

Ahl: Nesposobni katarski suci spriječili da Brazil izbaci Hrvatsku

28.01.2015., Ali Bin Hamad Al Attiya Arena, Al Sadd, Doha, Katar - 24. svjetsko rukometno prvenstvo, cetvrtfinale, Hrvatska - Poljska. Izbornik Slavko Goluza.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL
05.02.2015.
u 00:33

– Nevjerojatne su odluke koje su donosili nesposobni katarski suci. Spriječili su Brazil da dođe do senzacionalne pobjede nad Hrvatskom u osmini finala

Christer Ahl, nekadašnji čelni čovjek Svjetskog rukometnog saveza, javio se nakon SP-a u Dohi:

– Nevjerojatne su odluke koje su donosili nesposobni katarski suci. Spriječili su Brazil da dođe do senzacionalne pobjede nad Hrvatskom u osmini finala. Na SP-u u Hrvatskoj 2009., kada je domaćin u finalu izgubio od Francuske, dobili smo prijetnje jer smo odredili suce koji su poznati kao neutralni i odlučni – piše između ostaloga u svom obraćanju IHF-u Ahl.

Komentara 1

SP
splitskodite1976
09:29 05.02.2015.

I obrnuto u nogometu.U Brazilu je nas Nishikori zeznuo.Sad smo 1:1

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije