Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transferi

Agüero potpisuje za Manchester City, Malaga dovodi Cazorlu

'Atletico de Madrid\'s Kun Aguero during La Liga match.March 5,2011. Foto © nph / Acero)'
'nph / Alterphotos / Acero'
26.07.2011.
u 17:26

Villarrealov veznjak Santiago Cazorla stajat će Malagu 19 milijuna eura čime će postati najskuplje prodani igrač u povijesti žute podmornice

Španjolski mediji bruje o dva velika transfera. Napadač Atletico Madrida Sergio Agüero u srijedu dolazi u London gdje bi trebao završiti svoj prelazak u Manchester City, prenosi Marca.

Agüero je ponude dobio jedino iz Juventusa i Cityja, a naposljetku je svom agentu Hernanu Regueri rekao da pripremi transfer među "građane". U srijedu bi se argentinski napadač i njegov agent trebali u Londonu s predstavnikom Atletica dogovoriti o detaljima, a City je već pristao platiti odštetu od 45 milijuna eura.

23-godišnji će nogometaš potpisati ugovor na pet godina, tvrdi Marca.

Villarrealov veznjak Santiago Cazorla trebao bi danas potpisati petogodišnji ugovor s Malagom, prenosi AS. Dio španjolskih medija nagađa da bi Villarreal za 26-godišnjeg veznjaka trebao dobiti 19 milijuna eura čime bi postao najskuplji igrač u povijesti kluba.

Cazorla bi tako bio još jedno od poznatijih imena u klubu koje je doveo novi vlasnik iz Katara. Dosad je Malaga kupila Ruuda van Nistelrooya, Joaquina, Jorisa Mathijsena, Jeremyja Toulalana...  

Ključne riječi

Komentara 1

CP
copy paste
23:24 26.07.2011.

dobar igrač je taj aguero,ali mislim da je 45 milijuna previše za njega.njegova realna cijena bi trebala biti oko 30 milijuna.al ako ovi plačaju toliko za njega ko sam ja da to osporavam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije