Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi neredi

Agresivne Engleze policija u Lilleu rastjerala suzavcem

Engleska - navijači
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
15.06.2016.
u 20:50

Policija je intervenirala nakon što je blizu engleskih navijača odjeknula jaka eksplozija, o kojoj se zasad ne zna ništa

Francuska policija morala je potrijebiti suzavac kako bi rastjerala veliku skupinu engleskih navijača u blizini željezničke postaje u gradu Lilleu, objavila je policija. 

Policija je intervenirala nakon što je blizu engleskih navijača odjeknula jaka eksplozija, o kojoj se zasad ne zna ništa. Snage reda su ranije u Lilleu raspršile jednu agresivnu skupinu Engleza, koja je počela razbijati izloge, tvrde isti izvori. 

Engleska u četvrtak igra s Walesom u obližnjem gradu Lensu, a u Lilleu su danas igrali Rusija i Slovačka. Agencija AFP javlja o novoj tučnjavi ruskih i engleskih navijača pokraj stadiona u Lilleu.

Engleski i ruski navijači su tri dana terorizirali grad Marseille uoči međusobnog dvoboja EURA, a obje reprezentacije su kažnjene, te im prijeti izbacivanje s EURA. To pogotovu vrijedi za Ruse, koji su na utakmici sa Slovačkom palili baklje na tribini stadiona u Lilleu.

>>Englezi, sramite se: Pogledajte kako se iživljavaju nad siromašnom djecom

Komentara 3

Avatar Pravednik80
Pravednik80
00:21 16.06.2016.

A države huligana ne će biti kažnjene? To ide samo Hrvatsku, kad ju pusići i ostali 5. kolonaši prijavljuju?

CA
Catalonia
23:10 15.06.2016.

Podrška englezima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije