Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JASMIN AGIĆ Igrač kojega pamtimo u ljepšem svjetlu

Agić: Znam da mogu i moram bolje!

23.09.2006.
u 18:42

Jasmina Agića pamtimo kao beskompromisnog borca i jednog od ključnih Dinamovih igrača. Ove sezone ga, na žalost, još nismo vidjeli u najjačem izdanju.

- Ni ja nisam zadovoljan svojim nastupima, sigurno mogu puno bolje - kaže Jasmin Agić.
- Otkad sam stigao iz Koreje tražim pravu formu i svjestan sam da ne igram dobro, no još se privikavam. Ne tražim alibi i znam kako izgledam na terenu. Moram igrati bolje i jače, a nadam se da s vremenom i hoću.

Navikli smo gledati Agića koji grize na svaku loptu, koji čvršće ulazi u duele.
- Znam, ja nosim to naslijeđe igrača koji se ne boji dvoboja i opet ne bježim od toga, no put povratka nije lagan, ali ohrabruje me to da se polako vraćam.

- Kako biste ocijenili Dinamovu igru ove sezone?
- Mislim da smo morali napraviti više. U domaćem prvenstvu odlično stojimo i tu će nam ozbiljno konkurirati vjerojatno samo Hajduk, no u europskim smo nastupima mogli i morali biti bolji. Ipak, istina je i da nismo imali sreće. Protiv Arsenala smo igrali dobro i primili prilično nespretne pogotke. Auxerre nas je pobijedio nakon što smo na početku imali dvije izvrsne prilike. Da smo postigli pogodak, vjerojatno ne bi izgubili i danas bi rasterećeni išli na uzvrat.

- Kako bi Dinamo trebao igrati u Francuskoj? Možemo li se uopće nadati prolasku?
- Možemo jer još ništa nije izgubljeno. Naravno da bi bilo ljepše da ne moramo stizati zaostatak, no i ovako imamo dovoljno snage da se vratimo u igru. U momčadi svi dišu kao jedan i unatoč svim ovim problemima koje smo imali, želimo izbaciti Auxerre i otići dalje.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije