Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BELGIJSKI IZBORNIK

Advocaat: Kranjčarov udarac nije smio završiti u golu

Dick Advocaat
Reuters
04.03.2010.
u 13:41

Izbornik belgijske nogometne reprezentacije Dick Advocaat smatra da njegova momčad nije zaslužila poraz od Hrvatske u sinoćnjem prijateljskom susretu u Bruxellesu.

Utakmicu je odlučio Niko Kranjčar, koji je u 63. minuti odapeo snažan udarac s 25 metara posred belgijskih vratiju, a vratar Bailly je krivo procijenio let lopte i ona je završila u mreži za 1-0 pobjedu vatrenih.

- Ova utakmica nije zaslužila pobjednika. Obje su momčadi bile preoprezne. Oni praktički nisu imali prilika, a mi smo ih imali malo više. Pogledajte samo kornere, mi smo ih imali 10, oni jednog. Oko sretnog gola Kranjčara mislim da ne treba raspravljati. On nije smio završiti u golu – rezimirao je nizozemski strateg.

Komentara 2

OB
-obrisani-
14:51 04.03.2010.

Advocaat očito nije svijestan da je sa svojom Belgijom igrao protiv \"strašne ekipe\" izuzetnih igrača rangirane na 11 mjestu ljestvice FIFA koja se odavno kvalificirala za World Cup gledanje po TV ekranima..

GA
gafe
17:27 04.03.2010.

ali zavrsio je i to je bitno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije