Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ukrajina

Aduti su im već u veteranskim godinama, čeka se Ševin trenutak

Andrej Ševčenko
Reuters
05.06.2012.
u 08:40

Da nisu domaćini Europskog prvenstva, ne bismo im dali ni 10 posto izgleda za ulazak u četvrtfinale

Iako su im posljednji rezultati u pripremnim utakmicama izvrsni, posrijedi je tek osrednja momčad (50. na Fifinoj ljestvici), čiji su glavni aduti već u “sudačkoj nadoknadi” karijere: Ševčenko je isluženi 35-godišnjak načet ozljedama (na EP-u se oprašta od reprezentacije), Voronjinu su 32, Timoščuku 33 godine.

 

Ukrajinci će se postaviti defenzivno, igrati na sigurno, čekati priliku iz kontri i trenutak Ševčenkova nadahnuća ili raketu iz drugoga plana, bombardera Alijeva. Propustili su posljednja dva velika turnira, kada su bili jači nego sada, stoga bi prolaz skupine bio ogromno iznenađenje.

 

Iskusni izbornik Oleg Blohin ima iskustva sa SP-a 2006. u Njemačkoj kada je Ukrajina došla do četvrtfinala i ispala porazom od Italije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije