Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFER

Adriano od siječnja u Romi?

Adriano
Reuters
08.12.2009.
u 16:59

Prema pisanju talijanskih medija, brazilski nogometaš Flamenga Adriano (27 ) mogao bi se veću zimskom prijelaznom roku vratiti na Apeninski poluotok i to u dresu Rome.

Adriano je krajem travnja raskinuo ugovor s milanskim Interom zbog brojnih osobnih problema, a početkom svibnja postao je novi član Flamenga.

Povratakom u brazilsku ligu Adriano je doživio preporod, pa je tako predvodio svoj klub do prvog naslova u brazilskoj Seriji A u posljednjih 17 godina, a učinio je to sa 19 postignutih golova čime je podijelio titulu najboljeg strijelca lige s Diegom Tardellijem, suigračem iz reprezentacije i napadačem Atletico Mineira.

Evo kako je medijske napise o svom klijentu komentirao Adrianov agent Gilmar Rinaldi.

- Zasad nismo uzimali u obzir nikakve ponude. Adriano se trenutno želi odmoriti nakon osvojenog naslova. Što se tiče Rome, interes postoji, ali zasad ništa konkretno. Međutim, sastat ću se sljedećeg tjedna s Adrianom i tada ćemo procijeniti naše opcije. Nakon toga ćemo donijeti odluku što dalje – rekao je Rinaldi.

Ugovor s klubom iz Rija Adriana veže do 30. svibnja sljedeće godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije