Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPREMNI ZA UZVRAT
Povratak na članak

VIDEO Ademi sam sebe postavio u momčad, Mamić reakcijom sve nasmijao

– Dinamo nije momčad koja se zna braniti devedeset minuta. Mi želimo pobijediti, baš kao i u Krasnodaru, i ne zanima nas ništa osim pobjede i dobre igre. Samo s takvim stavom možemo doći do željenog plasmana dalje – rekao je strateg Modrih

Komentari 3

FR
freeshooter
16:38 24.02.2021.

Kako je dobro...biti dinamov navijač, ovo sve jako veseli, kontinuirani rast i eto, dostigli smo i tu drugu dimenziju (a tako nam treba ta nova arena), pa konačno imamo i osjećamo tu snagu, mi smo dinamo, nastavno i ispravan stav i razmišljanje, da možemo igrati svoju igru protiv svakog, time i ići na pobjedu, protiv svakog, i u svakoj utakmici, bez kalkulacija, samo naprijed, ovo je fenomenalno dečki, najjači smo najjači, siguran sam u dobru igru i rezultat, dečki samo vjera u sebe i trenera, veliki rezultati dolaze, proljeće je naše...idemo dalje, do kraja...ale, ale, Dinamo ale..

VL
BE
Berlioz
14:32 25.02.2021.

Nevjerojatno koliko je Dinamo uspio podići razinu hrvatskog nogometa i ugleda, čime pomaže svim klubovima u državi. Da bar još poneki klub počne ostvarivati rezultate u kontinuitetu, mogli bi jako puno napredovati. S obzirom na zadnje dvije, tri sezone, uvjeren sam da se približavamo tim trenutku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.