Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počeo prijelazni rok

Ademi potpisao, o Šibeniku ne govori

Arijan Ademi
Foto: Željko Hladika/Pixsell
1/5
16.06.2010.
u 15:34

- Možda ode Mandžukić, možda budemo u zadnjem pretkolu Lige prvaka pa se pojačamo, svašta još može biti - kaže Zoran Mamić.

Stigla je ispisnica iz Šibenika i Arijan Ademi potpisao je za Dinamo i priključuje se momčadi. Dosad je radio u teretani Miljenka Raka.

– Došao sam u veliki europski klub sretan što su u njemu prepoznali moju perspektivu. Iz reprezentacije dobro poznajem Kramarića, Vrsaljka i Antolića – kaže Ademi, kojeg će Dinamo pustiti na EP.

O rastanku sa Šibenikom nije želio puno govoriti.

– Oni su pokazali svoje pravo lice, ali Šibenik će mi uvijek biti u srcu, u njemu sam rođen, ondje sam igrao cijelo vrijeme. I više ni riječi o tome neću reći.

Arijan navija za Dinamo, a obitelj za Hajduk?

– Ne bih tako rekao, obitelj nije htjela da tako mlad odem od kuće jer je stariji brat već otišao, u Zagrebu studira ekonomiju.

– Željeli smo ga dovesti i prije dvije godine, ali Šibenik je bio brži i potpisao s njime stipendijski ugovor, no sad smo uspjeli. Ademi je mlad, takve igrače želimo, a ima dvije godine iskustva u Prvoj HNL. Ne znam hoće li još nešto biti u prijelaznom roku. Ovisi i o rezultatu u Europi, o tom trećem pretkolu. Mandžukić bi želio otići, možda se nešto tu i pojavi, možda dođemo i do zadnjeg pretkola Lige prvaka, pa potražimo pojačanja kad vidimo s kim igramo – objasnio je Zoran Mamić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije