Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAPETAN MODRIH
Povratak na članak

Ademi je došao s dvije ponude, jednom iz lige petice: Tko bi Dinamu oprostio da ode za 'kikiriki'?

Nikakvih povišenih tonova, a ni ljutnje na kraju u razgovorima Arijana Ademija s čelnicima plavih nije bilo, pa ni nakon odbijenice koju je dobio. Kad su već pustili Mislava Oršića, po mnogima za prenisku cijenu, njega žele zadržati. Nova dobra vijest stigla je s pregleda Brune Petkovića, od udarca koji je dobio butni mišić nije teže stradao.

Komentari 3

Avatar mlijeko
mlijeko
18:03 25.01.2023.

A jel tko zainteresiran za vrhunskog trenera Čačića i vrhunskog menadžera Antolića? O ponudama za Barišića niti ne pitam. Da pristane odmah bi ga uzela Barcelona.

VL
Avatar links
links
07:39 25.01.2023.

vadi Mamić svoje pulene...ovaj Tuksan mu je potrčko... a Ademi je igrač sa najviše ponuda u karijeri..nešto kao Juranović zadnjih zana, hehe

VL
BP
Besposlen pop
07:14 25.01.2023.

Kako je Ademi odigrao ovu zadnju polusezonu bilo bi Dinamu bolje da su ga pustili

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.