Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo pojačanje

Addy: Dinamu ću pomoći da i treći put uđe u Ligu prvaka!

lee addy
GNK Dinamo
Autori: dš/VLM, GNK Dinamo
11.02.2013.
u 11:04

Ganski stoper stigao je na posudbu do kraja 2013., a budu li plavi zadovoljni njime, imaju pravo otkupiti njegov ugovor

U posljednjim satima prijelaznog roka na jednogodišnju posudbu do kraja godine u Dinamo je stigao 22-godišnji ganski stoper Lee Addy, navodi se na Dinamovoj službenoj stranici.

Član kineskog Dalian Aerbina, Addy je novi stanovnik modre svlačionice. Igrač koji može igrati na poziciji lijevog bočnog te stopera u Dinamo dolazi na posudbu do kraja 2013. godine, a budu li obje strane zadovoljne, tada Dinamo ima pravo otkupa njegova ugovora te će postati igrač hrvatskog prvaka na sljedeće četiri i pol godine.

– Sretan sam što dolazim u ovako veliki klub. Igrao sam na ovim prostorima, u Crvenoj zvezdi, i znam kakav se nogomet igra u Europi, a isto tako znam da Dinamo dvije godine zaredom igra Ligu prvaka te dominira u Hrvatskoj. Cilj kluba je i sljedeće godine igrati elitno natjecanje i napravit ću sve kako bih pomogao klubu da to postigne – rekao je nakon potpisa za modre Addy.

Addy je bio član ganske reprezentacije koja je na Svjetskom prvenstvu 2010. godine u Južnoafričkoj Republici stigla do četvrtfinala; novi branič modrih upisao je tamo tri nastupa.

– Riječ je o brzom i skočnom braniču kakvog smo tražili. Osim što igrački zadovoljava naše uvjete, nije nebitno i što je proveo vrijeme u Beogradu tako da mu hrvatski neće biti potpuno stran pa će vrijeme za prilagodbu ipak biti kraće. Isto tako, doveli smo ga na posudbu do kraja godine, tako da i mi i Addy imamo vremena vidjeti jesmo li zadovoljni prije nego što otkupimo ugovor – ispričao je sportski direktor Zoran Mamić.

Novi igrač Dinama službeno se momčadi priključuje već danas, u ponedjeljak.

Ključne riječi

Komentara 9

KA
karambita
11:09 11.02.2013.

Hrvatska liga je toliko jaka i Dinamu je ovaj Ganac toliko potreban da ponovno udje u ligu prvaka..smrcccc

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
11:30 11.02.2013.

Naši novinari će lako s ovim komunicirati.Mnogi od njih hrvatski jezik su također učili u Beogradu.

OB
-obrisani-
16:21 11.02.2013.

u 16:18h jocker-3 je napisao/la: >>>> Nije problem u treneru nago sa igracima. 5-6 treera i nitko nije mogao rijesti taj problem sa napadacima kojima je potrebno 20 prilika da postignu jedan pogodak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije