Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSPERIMENT Portsmouthov menadžer namijenio nove uloge pojedinim igračima

Adams pretvara Niku Kranjčara u desnoga veznog

04.11.2008.
u 15:17

Novi Portsmouthov menadžer Tony Adams odlučio je promijeniti dosta toga u igri svoje momčadi, uključujući i pozicije igrača. Jedan od onih kojima je namijenjena druga uloga u novom Portsmouthu je i Niko Kranjčar.

Prema Adamsovu planu, Niko bi se s lijeve strane trebao prebaciti na desnu, odnosno tamo gdje je do sada igrao Papa Bouba Diop, i to posve neopravdano, jer Diop je igrač koji se najbolje snalazi na centru, a sada će tamo i zaigrati. Povratkom Nike Kranjčara nakon ozljede Adams je zaključio kako je upravo hrvatski reprezentativac idealan za popunjavanje praznine na desnoj strani.

- Želio bih pogledati kako Niko igra kao desni vezni. Nije mnogo igrao nakon što se vratio poslije ozljede, ali trebam ga u momčadi, on je fantastičan igrač. Iako uglavnom igra po lijevoj strani, ne vidim razlog zašto ne bi jednako uspješan bio i na desnoj. Sigurno je kako je dovoljno inteligentan kao igrač. Već sam i porazgovarao s njim o tome - kaže Adams koji dodaje kako su ga već jednom isprobali na toj poziciji, ali se Redknappu ta ideja nije svidjela.

- Isproban je na toj poziciji u Hong Kongu, ali svega na pola sata. Harryju se to nije svidjelo pa je u potpunosti odbacio takvu ideju - otkrio je novi menadžer Portsmoutha za News.

Samo će vrijeme pokazati koliko su ove lucidne zamisli Tonyja Adamsa dobre za Portsmouth i za Niku, odluči li se ipak na tako nešto naravno, a ako je suditi po trenutačnom raspoloženju bivšeg kapetana gordog Albiona, Niko će uskoro protivnicima prijetiti s desne strane.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije