Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORTSMOUTH

Adams: Divim se Kranjčaru, iznimno nam je važan

10.12.2008.
u 14:02

Menadžer Premierligaša Portsmoutha Tony Adams očaran je igrama hrvatskoga nogometnog reprezentativca Nike Kranjačara u tolikoj mjeri da ne može zamisliti momčad bez njega...

Kranjčar, koji je ove sezone propustio velik broj utakmica zbog ozljede desnog gležnja, podjednako dobro igra objema nogama, pa ga Adams može premještati po terenu. Srećom, piše The News, Kranjčar nema nikakvih problema s inače problematičnim zglobom, pa Adams lakše diše.

- On je sjajan timski igrač. Zna igrati nogomet i potreban mi je u momčadi i na desnoj ili lijevoj starni, i odmah iza napadača. Tako razmišljam o njemu. Nedostajao nam je, a sada ga ponovno imamo u kadru i sve dok bude mogao igrati, imat će veliku ulogu u ostatku naše sezone - pun je hvale Adams za hrvatskog nogometaša.

- Divim mu se, veliki sam njegov navijač. U momčadi imamo mnogo talentiranih nogometaša, čime sam zadovoljan, a Niko je svakako jedan od njih.

Utakmicu kojom je Portsmouth izgubio svaku nadu u nastavak igre u Ligi UEFA-e, premierligaški je klub odigrao u Njemačkoj protiv Wolfsburga. A, i ondje je Kranjčar u potpunosti “razoružao” svog menadžera.

- Bio je veličanstven. Mislim da mu pozicija iza napadača najviše odgovara, ali njegova mi svestranost nudi puno mogućnosti. Koristili smo ga mnogo puta na lijevoj strani, povremeno na desnoj, a zatim kao isturenog veznjaka u Njemačkoj, gdje je, ponavljam, odigrao fantastičnu utakmicu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije