Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
draženov kup

Aco: Repeša je pokupovao sve reprezentativce

Marin Rozic
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
27.09.2014.
u 11:25

Kadeti Cibone i Cedevite igraju u 15.45, seniori u 18, a juniori u 20.15. Bude li trebalo, za juniore će igrati i Žižić i Mazalin

Na dan finala Kupa Dražena Petrovića košarkaši Cibone imat će još jednu obvezu osim ogleda s cedevitašima. Danas u podne moraju se pojaviti na Jelačićevu placu kao magnet u akciji prodaje godišnjih karata.

Kako je rekao Cibonin upravitelj Aco Petrović, kupivši po dvije godišnje VIP ulaznice, u akciju su se već uključile i klupske legende Mirko Novosel i Boris Lalić, dugogodišnji član Fibina upravnog odbora. Kako nam je sam najavio, učinit će to i Franjo Arapović, čiji je sin Marko ovog ljeta prešao na suparničku stranu i postao igrač Cedevite.

– Za nekoliko godina pomoć nam neće biti potrebna, no sada jest i zato zazivamo sve one kojima je Cibona u srcu. Nadamo se da u idućih 10-ak dana možemo prodati oko 1000 godišnjih ulaznica. Puno bi nam to značilo u moralnom i financijskom smislu – kazao je Petrović.

On je govorio i o večerašnjem srazu s Cedevitom:

– S obzirom na financijsku sigurnost i fantastičnu uređenost tog kluba, Repeša je postupio vrlo mudro. Iskoristio je izborničku poziciju i praktički pokupio sve igrače oko reprezentacije. Cedevita je nešto što svaki hrvatski igrač priželjkuje i oni su uz Zvezdu zato sastav koji je miljama ispred ostalih ABA klubova.

To ne znači da se vukovi s njima ne mogu boriti. Tvrdi to i kapetan Marin Rozić:

– Cedevita ima momčad koja bi trebala ući u top 16 Eurolige i kvaliteta je na njihovoj strani. No mi se ne predajemo i to posljednjih 10-ak dana i ja i trener govorimo igračima. Nosimo tu Ciboninu majicu i moramo dati sve od sebe i, ako se pruži prilika, pokušati i pobijediti.

Sve to pokušat će i Cibonini kadeti i juniori. Kadetska je utakmica u 15.45, a juniorska u 20.15. Budu li juniori odlučivali o pobjedniku Draženova kupa, za Cibonu bi mogli igrati i Ante Žižić i Nik Slavica, juniori koji su priključeni seniorskoj momčadi. Isto vjerojatno vrijedi i za Cedevitina juniora Lovru Mazalina.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije