Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sporni iznosi

Aco Petrović: Tužit ću Zubčeva menadžera

Aco Petrović
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/5
01.03.2016.
u 18:10

Proglasio me lašcem kada sam rekao da ćemo od Mega Leksa dobiti oko 500 tisuća eura.

Košarkaši Cibone nisu uspjeli iznenaditi najjaču momčad ABA lige. U utakmici u kojoj se nije puno osjećala razlika u klasi, izgubili su cibosi od Crvene zvezde sa 83:94. No, kad god bi domaćin priprijetio, netko od jačih individualaca u redovima gostiju bi poentirao, ponajprije Amerikanac Miller (18 koševa) i Nijemac Zirbes (17 koševa), a kad je bilo važno zabijali su i Jović (13) i Gudurić (11).

Nisu vjerovali u pobjedu

- Premda smo u Zagrebu učinili planirano, osvojili nove bodove, osjetilo se da smo prije par dana igrali euroligašku utakmicu. A posebno se to osjeti kada igramo u Beogradu - zborio je trener Beograđana Dejan Radonjić.

Kolega trener sa suparničke klupe, koji mu je čestitao zagrljajem, bio je uvjeren da je to njegova momčad čak mogla i dobiti.

- Žao mi je što ozlijeđeni Slavica nije mogao igrati, ali i što moji igrači nisu izdržali više, i što nisu više vjerovali u pobjedu. Imao sam osjećaj da smo mogli pobijediti Zvezdu, no neke naše loše napade iskažnjavali su s dosta lakih koševa - kazao je Damir Mulaomerović koji je sinoć pružio priliku dvojici momaka iz drugog plana, a najviše poštedio veterane Rozića (10 koševa), Hukića (2) i Andriju Žižića (4) kako bi ih imao što ornije za srijedu i uzvratnu utakmicu osmine finala Fibina Eurokupa.

Od onih koji su igrali velik broj minuta, najviše su zabili Florence (20 koševa, 6 trica) i Ante Žižić (17 koševa), a (ne)očekivanu prigodu ukazalu mu priliku najbolje je iskoristio krilni centar Ante Gospić koji je odigrao svoju najbolju utakmicu u Ciboninu dresu (10 koševa):

- Zahvaljujući trenerima uspio sam se opustiti i otkočiti i odigrati solidno. Šteta za ovu priliku, jer i ja sam imao osjećaj da smo mogli uhvatiti Zvezdu na krivoj nozi.

U svojih devet minuta nije se osramotio niti nadareni 17-godišnji centar Popić kojeg je silno ishvalio i izvršni dopresjednik kluba Aleksandar Petrović koji se pak pred novinarima pojavio iz jednog drugog razloga. S namjerom da tuži Miška Ražnatovića, menadžera Ivice Zubca, zbog njegovih izjava u jednom našem dnevnom listu.

- S obzirom da me Ražnatović proglasio lašcem, svoju ću zadovoljštinu potražiti na sudu. Kad sam ja rekao da ćemo od Mega Leksa dobiti oko 500 tisuća eura i da je to više od onoga što smo tražili od Cedevite, on je rekao da je to neistina. Zbog toga sam vam ja odlučio pokazati taj ugovor u kojem stoji da smo 17. veljače dobili 200 tisuća eura, a da ćemo ostatak dobiti onog trenutka kada Zubac ode iz Mega Leksa u bilo koji klub na kugli zemaljskoj. Ako se to dogodi do 1. rujna pripada nam još 325 tisuća USD, a ako bude poslije tog datuma onda trebamo dobiti 337.500 USD. S obzirom da ne mogu ući u Ražnatovićeve motive da me proglasi lašcem, morat ću to saznati na zagrebačkom sudu.

Kuloarska naklapanja

Dojma smo da je Ražnatovića zasmetalo to što je Aco izašao u javnost s time koliko je Cibona na Zubcu zaradila, a Cibonina čelnika na to su potaknula domaća kuloarska naklapanja kako je hrvatski klub od srpskog kluba za talentiranog centra dobila sitniš.

>>Cibona namučila Zvezdu pred 2000 navijača u Draženovu domu

Komentara 2

Avatar links
links
18:36 01.03.2016.

psiho ponovo jaše!! ako nema neprijatelja izmisliti ćemo ih, taj isti Ražnjatović je i menadžer Aleksandru Petroviću u nikad ispunjenoj želji da se dokaže kao trener!!! čisto da se zna

Avatar comandante
comandante
18:56 01.03.2016.

a što ga nisi tužio kada je prije dvije godine izjavio da ima dvije ponude za tebe? i tada je lagao, mislim da ništa od toga, pa vi ste u nekom dilu već duže vremena, a te novce što klub dobije, navij alarm da platiš igrače na vrijeme da nam ponovo neki talenat ne pobjegne tamo kod vas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije