Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NEKAD BRAĆA'
Povratak na članak

Aco Petrović otkrio jesu li Dražen i Vlade Divac bili prijatelji

– Njih su dvojica od 1986. godine bili suigrači u reprezentaciji, mnogo toga su prošli zajedno, mnogo titula su osvojili, šteta bi bilo sad uprljati odnos koji su imali. Divac i Dražen su bili izuzetni igrači, imali su impozantnu karijeru i sa sigurnošću znam da su njegovali prijateljski odnos, uz obostrani respekt – rekao je Petrović

Komentari 20

KR
krk
09:57 25.10.2016.

I kome to smeta sto su bili dobri?

VL
NE
Neonacionalist
10:43 25.10.2016.

Pravi i jedini istiniti odgovor na ovo pitanje bi mogao dati jedino pokojni Dražen a pošto njega nema onda je besmisleno da drugi odgovaraju u njegovo ime , Aco je dao čisti diplomatski odgovor i to je u redu .

VL
KE
kentie
10:20 25.10.2016.

Da se vratimo u 1990. i svjetsko prvenstvo u košarci u Argentini. Dakle kad je repka postala prvak svijeta, hrvatski iseljenici došli su do Dražena koji je btw. bio kapetan repke, sa hrvatskom zastavom da proslave naslov svjetskog prvaka. U tom trenutku ulijeće Divac (sic!), uzima zastavu, gužva je i baca na pod. Pitanje je: tko je njega pozvao, da pravi reda i da izražava u biti politički stav, tko? Jel njegovo da kao igrač pravi reda i određuje koja će zastava biti u blizini igrača, ili da igra košarku, a da se recimo o zastavi brinu neki drugi ljudi. To je Dražena šokiralo i zgrozilo, i koliko se sjećam Dražen s njim više nije ni komunicirao dok je bio živ i igrao u NBA-ju i nastupao za hrvatsku repku. Dražen je bio igračina od glave do pete, košarkaški Mozart, i svoj politički stav je izrazio zajedno sa Stojkom Vrankovićem pred Tajništvom UN-a 1991., dakle u civilu a ne na terenu, kao recimo Divac, jel te da. O tome, da se odazivao na svaki poziv da igra za hrvatsku repku da i ne govorimo; uostalom bio je i njen kapetan. Zadnju tekmu je odigrao za repku prije tragične pogibije. Dakle, kako to Aco vidi nakon toliko godina da su Dražen i Vlada i dalje bili prijateli nakon argentinskog incidenta ili se samo u prolazu pozdravili mahanjem ruke u međusobnim tekmama na NBA parketima?

VL
SH
shuljic50
15:16 25.10.2016.

Aca bi malo sad po Srbski ma bre ko nas zavadi,taj Divac je mrzitelj sveg Hrvatskog, a Dražen je bio naš Hrvatski Mocart,a njegov brat je puno puno iza njega po svemu..

VL
BU
budagigo
23:51 25.10.2016.

Bili su prijatelji koje je razdvojilo divčevo gaženje zastave, rat, i otvoreno divčevo četnikovanje.isto kao i mnoge obične ljude.

VL
JU
juma
14:55 25.10.2016.

Jako vazno pitanje.

VL
SO
Somelier
11:07 25.10.2016.

Gospodine Aco, ovo je jako mršavo srćeno. Zamisli, osvajali su zajedno titule i to nek bi bio znak prijateljstva. Prijatelji se poznaju u dobru i zlu a pogotovo privatno a ne da samo zajedno igraju. Divac je bio i ostao samo srbin četnik jer je Draženu strgnuo Hrvatsku zastavu i nazvao ga ustašom. Pa o tome se godinama piše. I tko to hoće silom uvesti bratstvo i jedinstvo. Daj Aco budi fer prema pokojnome bratu i reci istinu a ne da eskiviraš.

VL
DU
Deleted user
10:21 25.10.2016.

Aco ne pametuj nakon toliko godina i ne pričaj ono što bi ti danas želio da je bilo.

VL
PB
Patriot bibinje
16:56 25.10.2016.

Za tim prijateljstvom pate jedino jugostalgicari kao sto je autor ovog clanka i prestanite vise spajati drzave

VL
AC
achill
16:10 25.10.2016.

Ko je taj Dražen!

VL
NE
Nenadnbgd
10:29 25.10.2016.

Uspit Aca je Hrvat srpskog porekla kao što je bio i legenda Dražen ili recimo Nikola Tesla.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.