Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA SITUACIJA

Aco Petrović: Nema Tomića, nema plakanja

Aleksandar Petrović
Foto: Pixsell
19.04.2016.
u 08:10

'Zbog Tomićevih obiteljskih i profesionalnih problema dogovoreno je da moje obrazloženje bude suhoparno.'

Ante Tomić, Marko Tomas i Marko Popović nisu ni na širem popisu kandidata za nastup na kvalifikacijskom turniru za Olimpijske igre u Riju. Svu trojicu izbornik Aleksandar Petrović želio je imati među najboljih 12, ali:

– Zbog Tomićevih obiteljskih i profesionalnih problema dogovoreno je da moje obrazloženje bude suhoparno. Popović mi je pak kazao da je već prošlo ljeto bio pred svršetkom karijere, ali mu se onda pružila prilika u Fuenlabradi za koju igra pod svakodnevnim voltarenima. Marko se žali da mu je tijelo u takvom stanju da bi ljetni angažman bitno utjecao na njegovu zadnju klupsku sezonu. Što se tiče Tomasa, on mi je rekao da je u takvom stanju da može igrati svakih sedam dana, a mi ćemo u Torinu imati četiri utakmice u pet dana pa nam za tu akciju trebaju najzdraviji i najspremniji igrači.

A takve će Petrović potražiti među 26 igrača. Razigravači: Ukić, Stipčević, Lafayette, Draper; vanjski igrači: Pilepić, A. Delaš, Simon, Bogdanović, Hezonja, Krušlin, Babić, Božić; krilni centri: Rudež, Šakić, Šarić, Bender, Arapović, Dukan; centri: Radošević, Bilan, Žorić, Planinić, Hamilton, Zubac, Žižić i Sobin.

Dakako, od tri spomenuta stranca samo će jedan završiti na popisu koji će 1. svibnja otići prema Fibi:

– Premda mu je majka Hrvatica, Hamilton je u istom statusu naturaliziranog kao i Draper i Lafayette jer do 16. godine nije uzeo naše državljanstvo. Ako je sve u redu s centrima, logičnije je odlučiti se za jednog od razigravača, Drapera ili Lafayettea.

Petrović još nije objavio svoj stručni stožer jer je čekao odluku iz Košarkaškog saveza BiH u kojem su jučer odlučivali o izborniku, pri čemu je jedan od ozbiljnih kandidata bio i Damir Mulaomerović, kojeg je Aco svakako htio imati u svom stožeru.

>> Ante Tomić odbio otkriti zašto ne želi igrati za reprezentaciju Hrvatske

Komentara 3

MA
Majur
08:58 19.04.2016.

Igrao je svih ovih godina i ruku na srce ništa pošteno nije odigrao.

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
09:11 19.04.2016.

Aco Petrović: Nema Tomića, ima ostalih bosanaca.

Avatar links
links
09:14 19.04.2016.

Krušlin?? rudež?? još fali Širiščević kao pametan igrači za garanciju uspjeha!!! hoće Biserka biti GM repke????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije