Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADAR Hrvatski prvak bi pobjedom protiv Podgoričana mogao puno dobiti

Aco Petrović: Budućnost je najteži protivnik

19.11.2008.
u 18:21

Zadar uz sve probleme koje ima, ponajprije s blokadom računa, želi pobjedu u Podgorici. To žele i Aco i Pino, dva vodeća zadarska stručnjaka koja se i slažu o ovom pitanju.

– Budućnost je jaka i to će biti iznimno neugodno gostovanje – stav je obojice u odvojenim telefonskim razgovorima, a Giuseppe Giergia to potkrepljuje i nedavnom igrom košarkaša Budućnosti protiv jakih Turaka.

– Razvalili su nedavno Galatasaray i to svakako zabrinjava. Tamo je i inače teško gostovanje, a oni su u dobroj formi. Posebno su opasni u kontrama – ističe Giuseppe Giergia.

Aco Petrović potvrđuje kako je riječ o najtežem gostovanju njegove momčadi u najtežem trenutku. U najtežem trenutku? Znači li to da je Aco pristao komentirati blokadu računa kluba iz Višnjika? Ne, ne znači...

– A što ću komentirati ono što se događa svake godine – rekao je Aco Petrović upoznat sa svim problemima koji se događaju u Klubu krajem godine.

Aco je, naime, već u Zadru treću sezonu, a i to što ostaje unatoč problemima govori nešto... Aco nam je jučer opovrgnuo sve tvrdnje o navodnom štrajku igrača, a nije htio ni komentirati nagađanja da bi zbog blokade računa neki igrač(i) mogli ostati u Zadru. Ono što, pak, govore igrači na terenu najjasnije je i najbitnije.

Zadarski košarkaši dosegli su odličnu formu što su dokazali nedavno i na utakmici protiv Zagreba. Vrhunska zadarska izvedba stajala je Željka Pavličevića klupe u Trnskom, no kada Zadar igra kao tu večer protiv Zagreba, malo tko ima šanse.

Zadrani će put Podgorice u petak na dan utakmice avionom rano ujutro, a nakon gostovanja u Crnoj Gori očekuje ih još jedan težak ispit.

Zadrani, naime, započinju i sezonu igranja u Eurocupu i to protiv grčkog Maorussija. Prva utkamica bit će 25. studenog u možda punoj Dvorani Krešmira Ćosića.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije