Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA ZA PRVAKA

Aco nakon pobjede: Suci su bili katastrofa!

Wright
Martina Popovčić/Pixsell
09.04.2011.
u 22:22

Odigrane su prve tri utakmice petog kola Lige za prvaka. U nedjelju se sastaju Split i Cibona.

Cedevita je i dalje stopostotna, ali ne i Zagreb. Petrovićeva momčad u Draženovom je domu nanijela mravima prvi poraz (97:93).

Najbolji u pobjedničkoj ekipi bili su Wright sa 32 poena i Vukušić sa 18, a kod poraženih Žorić sa 25 i Simon sa 18 koševa. U derbiju petog kola Cedevita je tako došla do prve ovosezonske pobjede nad Zagrebom.

Aco je nakon utakmice odisao nezadovoljstvom, a nije se trudio sakriti to.

- Rezultat nije toliko realan, prednost je trebala biti puno veća. Kad sam ja vratio prvu petorku onda smo vratili prvu prednost.

- Dva od tri suca bili katastrofalni. Osobna Vukušiću bila je Žižićeva.. - počeo je Aco otišavši bez da je poslušao izjavu kolege Erjavca.

- Nekorektno je od njega da tako govori osobito s obzirom na to kakvo oni suđenje imaju cijelu sezonu - rekao je trener mravi, a Damir Mulaomerović priznao kako nisu u najboljoj formi.

Alkar je kod Zaboka slavio 75:69 (Modrić 19, Delaš 18p), a Zadar je u Višnjiku pobijedio Borik sa čak 74:44 (Car 18, Marčiković 13p).

Komentara 2

DH
dalibor.hren
07:32 10.04.2011.

Kakvi bi tek suci bili da je Aco izgubio!?

GO
Gost
16:38 10.04.2011.

uuuaaaaa cedevita! dole buržuji i umjetne momčadi! heja heja cibosi! igraj zadre volimo te mi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije