Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Renovacija momčadi

Abramovič krenuo u totalni napad, Chelsea priprema još jednu transfer bombu!

Roman Abramovič
Foto: Press Association/PIXSELL
1/3
09.06.2020.
u 09:28

Njemački wunderkind Chelsea će stajati otprilike 80 milijuna eura

Nakon što je u momčad već doveo Hakima Ziyecha iz Ajaxa, te navodno praktički zgotovio transfer Time Wernera iz Leipziga, Roman Abramovič priprema još jednu pravu poslasticu za navijače Chelseaja i menaždera Franka Lamparda.

Daily Mail jutros otkriva da je sljedeća meta Kai Havertz, fantastični 21-godišnjak iz Bayera, koji se ove sezone u Bundesligi istaknuo s 11 pogodaka.

Havertz je u Leverkusenu igrao na više pozicija, kao desno krilo, iza napadača i kao špica, a njegovim bi dovođenjem Chelsea zatvorio 'rupe' u momčadi  budući da se rastaje od Pedra, a vjerojatno i od Williana.

Daily Mail ističe da će Havertz Chelsea koštati otprilike 80 milijuna eura, te dodaje da će uprava kluba do kraja prijelaznog roka tražiti i novo rješenje na mjestu lijevog bočnog (spominje se daroviti, ali i vrlo skupi Englez Ben Chilwell).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije