Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRUTALNI NAPAD

Navijači Crvene zvezde izbodeni noževima u Makedoniji

delije
Foto: A. Dimitrijević/Blic.rs
10.11.2015.
u 19:49

Najgore je prošao navijač kojem je huligan nož zario u pluća. Morao je na hitnu operaciju nakon koje je u stabilnom stanju.

Košarkaši Crvene zvezde pobijedili su MZT u Skoplju 71:66 u regionalnoj ABA ligi. Nakon utakmice došlo je do incidenta. Skupina ljudi napala je navijače Zvezde u centru grada.

Dvojicu navijača srpskog kluba izboli su nožem.

– Sjeli smo u restoran i za dvije minute pojavilo se njih 15 do 20 s noževima i palicama. Napali su nas iz čistog mira – rekao je jedan od napadnutih za srbijanski Telegraf.

Nekoliko navijača Zvezde prošlo je s lakšim ozljedama, dok je najgore prošao navijač kojem je huligan nož zario u pluća. Morao je na hitnu operaciju nakon koje je u stabilnom stanju.

>> Delije se iživljavale nad BBB-ima: 'Zapamti, Srbi su te tukli!'

Komentara 39

Avatar fenixem
fenixem
20:03 10.11.2015.

Ma da iz cistoga mira delije pasaluka!!pa nije to ni kraj!!izgleda tek pocetak!jer to sto radite se vraca nazad opancari!!

DU
Deleted user
20:07 10.11.2015.

Ajde konačno dobre vijesti iz "regiona".

Avatar scarfacce
scarfacce
20:09 10.11.2015.

sad pjevajte ajmoooo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije