Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOŠARKA

ABA liga: Matković najbolji u porazu Mege

Zagreb: Utakmica 9. kolo ABA lige, KK Cibona - FMP Meridian
Igor Soban/PIXSELL
05.12.2021.
u 01:00

U nedjelju od 12 sati košarkaši Zadra će gostovati u Ljubljani kod Cedevite Olimpije, a Cibona će u ponedjeljak (18 sati) igrati protiv Crvene zvezde u Beogradu.

Košarkaši Mornara pobijedili su u Baru beogradsku Megu sa 79-75 u neizvjesnoj završnici, a najbolji igrač gostujuće momčadi bio je 20-godišnji hrvatski centar Karlo Matković koji je ubacio 16 koševa uz devet skokova.

Hrvatski reprezentativac Matej Rudan je za Megu postigai pet koševa i imao četiri skoka.

Mornar je do pobjede predvodio Nemanja Gordić sa 14 koševa i šest asistencija.

Partizan je preokretom došao do pobjede 70-68 na gostovanju kod Igokee, iako je domaća momčad još u 28. minuti vodila sa 54-40. Alen Smailagić je postigao 15 koševa za pobjednike, a Uroš Trifunović je ubacio 12 i pogodio oba slobodna bacanja za pobjedu, 12 sekundi prije kraja. Igokeuu su sa po 18 koševa predvodili Stephens i Waller.

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa FMP je kao domaćin svladao Krku sa 87-76. Tasić je za pobjednike ubacio 14, a Nerandžić 12 koševa. Kod Krke je Gibbs bio najefikasniji sa 24 poena, dok je Zadranin Rok Stipčević završio dvoboj sa 17 koševa, sedam skokova i pet asistencija.

U nedjelju od 12 sati košarkaši Zadra će gostovati u Ljubljani kod Cedevite Olimpije, a Cibona će u ponedjeljak (18 sati) igrati protiv Crvene zvezde u Beogradu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije