Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skijanje

A. Kostelić: Uvođenje šest novih utrka nema smisla

\'12.02.2009. Zagreb - Sljeme , Ivica Kostelic trenira na Sljemenu poslije toplica.Ante Kostelic Gips. Photo:Antonio Bronic/Vecernji list\'
Antonio Bronic/Pixsell
07.05.2011.
u 10:15

U povodu 93. rođendana Ski kluba Zagreb Ivica Kostelić prvi put se oglasio nakon nove operacije koljena.

– Rehabilitacija teče planirano, no potreban je oprez s obzirom na to da je riječ o nezgodnoj operaciji. Na skije bih trebao stati potkraj ovog mjeseca, a prvi pravi trening na njima odraditi početkom srpnja.

Njegov otac prokomentirao je i uvođenje šest novih utrka u Svjetskom kupu.

– To nema smisla sa sigurnosne strane, skijaši su i ovako potpuno iscrpljeni na kraju sezone.

Komentara 1

ZA
zaja1
21:50 07.05.2011.

teško će netko vozit sve utrke, trebat će selektirat kamo putovati, a što propustiti. mislim da je kostelić i prošle sezone vozio bar 3 trke koje je mogao bez problema propustiti, i bolje se pripremiti za iduće natjecanje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije