Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Sport Ostali sportovi

Odgođena 28. Turopoljska trka

Trenutno se nećemo zaletavali s alternativnim datumom Trke, nego ćemo pratiti situaciju i o svemu Vas pravovremeno obavijestiti.
17. ožujka 2020. u 10:56 45 prikaza
Turopoljska trka

Poštovani trkačice i trkači,

prema preporukama Stožera civilne zaštite Zagrebačke županije o postupanju oko korona virusa te u dogovoru s našim su-organizatorima, odlučili smo ovogodišnju Turopoljsku Trku odgoditi do daljnjeg.

Ispričavamo se zbog eventualnih neugodnosti, no situacija je takva da trenutno ne možemo osigurati sve potrebne higijenske uvjete za sprječavanje daljnjeg širenja korona virusa. 

Trenutno se nećemo zaletavali s alternativnim datumom Trke, nego ćemo pratiti situaciju i o svemu Vas pravovremeno obavijestiti. Ukoliko se uvjeti oko korona virusa ubrzo poboljšaju pokušati ćemo Trku organizirati do kraja lipnja ove godine, u protivnom ćemo ju prebaciti na jesen.

Svi koji ste se prijavili i uplatili startnine, Vaše će prijave i startnine i dalje biti važeće na alternativni datum održavanja Trke. No, u slučaju da Vam ovo ne odgovara, vratit ćemo Vam puni iznos uplaćene startnine te Vas izbrisati iz popisa prijavljenih. U tom Vas slučaju ljubazno molimo da ispunite kratki obrazac na službenim stranicama Trke (http://www.turopoljskatrka.mkvg.hr/).

Koronavirus Italija
NAŠ DOPISNIK SVJEDOČI KAOSU U ITALIJI
‘Ovdje se događa nešto čudno, virus je možda mutirao’
Divaaa
BEAUTY OTKRIĆE
Konačno sam pronašla rutinu za čišćenje i njegu lica