Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica

Splićani pozvali poznatog srpskog mafijaša

Najpoznatiji živi srpski mafijaš, jedini preživjeli iz kultnog dokumentarca “Vidimo se u čitulji”, dolazi u Split 28. studenoga, ali ne kao običan turist, već će nastupiti kao ultimate fight borac protiv mađarskog tabadžije Sarkozyja.
19. studenoga 2009. u 17:41 2 komentara 15 prikaza
Damir Bajs
Foto: Boris Ščitar/Pixsell

Kada je ministar turizma Damir Bajs pozvao ljetos građane Srbije da dođu na Jadran, vjerojatno mu ni na kraj pameti nije bilo da će se pozivu odazvati beogradski rmpalija Kristijan Golubović. Najpoznatiji živi srpski mafijaš, jedini preživjeli iz kultnog dokumentarca “Vidimo se u čitulji”, dolazi u Split 28. studenoga, ali ne kao običan turist, već će nastupiti kao ultimate fight borac protiv mađarskog tabadžije Sarkozyja. Organizatori splitskog turnira ne vide u svemu ništa sporno, jer je to “samo sport”, a navodno se već traži karta više za pogled u ring, i to iz zemlje i inozemstva. Evo nama izvansezonskih gostiju.

Otkrivena stara komunjara u splitskom HDZ-u

Duji Marasoviću, šefu splitskog HDZ-a suočenim s prelaskom Boška Knezovića, vijećnika HDZ-a, u Kerumovu stranku, proradila je čakra za naknadnu pamet. – Knezović je stari komunistički kadar s komunističkim mentalitetom – ustvrdio je Marasović dodajući kako je on godinama “sustavno uništavao splitski HDZ”. Marasović će tražiti i ocjenu Knezovićeve radne sposobnosti jer je ona upitna. Zato ga je valjda HDZ stavio na svoju izbornu listu.

Vidošević poput Baje Patka zbrinjava nećake

Stariji čitatelji prepoznat će ih kao Gaju, Raju i Vlaju, a oni mlađi kao Hinka, Vinka i Dinka. Bogati ujak danas bi se mogao zvati Nadan Vidošević, a tri nećaka iz poznatog stripa danas bi se mogli zvati i Neven, Saša i Nikola. Kako barba Nadan “uvijek otvara vrata ambicioznima”, a njegova tri nećaka su “odlični mladi ljudi”, ne čudi što je prvog nećaka udomio kao pomoćnika direktora odjela u HGK, drugog kao šefa izdavaštva HGK, a trećeg na visokoj poziciji u Krašu. Hrvatska – zemlja po barbi i stričevima.

Ogradio se oznakama 
za minsko polje

Đoko Vrzić (72) iz Otočca ukrao je 14 metalnih stupića iz minskog polja, odbacio natpise “pazi mine” i ugradio ih u betonsku pasicu kao nosače za ogradu oko svoje kuće. Pravi “sam svoj majstor”.

MSC Cruises
PROMO
MSC Grandiosa je osvijetlila rijeku Labu na svečanosti krštenja
  • Avatar zampzmija
    zampzmija:

    Đole ,glavni krojač u SAO krajini,šivao najbolje šajkače i šubare Četnicima.Čovek nikako da preboli svoju krajinu, neda ni svoje mine Ustašama,jer ta minska polja pripadaju samo njemu...a i stupići koji su na njegovoj teritoriji.hahahaha Đole...Đole beži u Rep.Srpsku.

  • Tomboy:

    A što reć? -Svi su oni Knezovići! -Sramotno je što Baja Patak nije već odavna u kavezu,a tek kandidatura za predsjednika,to je krajnji BEZOBRAZLUK!! -Đoko? Đoko je još u \'91-oj,on najbolje zna di su mine,....Đoko crni Đoko!