Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
23.08.2011. u 12:00

Splićani bi ipak trebali biti sretni jer ih Jokin otac još uvijek ne tuče. Zauzet je izmjenama prostornih planova.

Joško Joke Kerum bio je dobre volje sve dok se u orbiti njegova terenca nije pojavilo vozilo uvaženog i pijanog vođe Torcide s Brda Josipa Balibana. Malo su se psovali, a onda je Joke uz nesebičnu asistenciju svojih suputnika prebio Balibana, čiji se prijatelj Zoran čudi kako je Joke to mogao učiniti. Jer Baliban je na sebi imao Torcidinu majicu, a poznato je, kaže, da Kerumi vole Hajduk. Možda vole Hajduk, ali im sugrađani idu na živce. Splićani bi ipak trebali biti sretni jer ih Jokin otac još uvijek ne tuče. Zauzet je izmjenama prostornih planova.

Toi-Toi gradonačelnik

Ljute ga turisti jer pišaju po Stradunu, a njih cijena kave

Andro Vlahušić, gradonačelnik Dubrovnika, požalio se policiji na turiste koji se deru i pišaju po Stradunu. Ma, Andro, turisti vam samo žele poručiti: Pišam ti se na macchiato za 25 kuna!

Zabin poučak

Dušan se čudi jer njegov euro u banci vrijedi samo 90 centi

Dušan Perić ostao je neugodno iznenađen nakon što je izašao iz opatijske filijale Zagrebačke banke kamo je na svoj račun došao položiti pedesetak eura u kovanicama. Naplatili su mi, požalio se Novom listu, 38,47 kuna za uslugu brojenja kovanica. Iz Zabe poručuju da u tome nema ništa spornog te da oni kao i ostale banke za brojenje kovanica naplaćuju proviziju od deset posto. Dušane, a što da vam kažem osim da se što prije ubacite u posao prebrojavanja kovanica.

Slučaj za Red Carpet

Don Anđelu pop zvijezde najveći protivnici Evanđelja

Don Anđelko Kaćunko služio je prvu misu u svojoj novoj župi. Ne treba ni spomenuti da se za ulaz u crkvu svetog Stjepana Prvomučenika u Kompolju tražila karta više. Don Anđelo nije razočarao svoje obožavatelje. Najprije im je kazao da ga je sam Gospodin postavio za pastira njihove župe. Dobro, malo je pretjerao, jer bit će prije da je tamo došao po kazni. Ali sve mu je oprošteno nakon što je konačno otkrio najskriveniju tajnu – najveći protivnici Evanđelja su pop-zvijezde i scenaristi meksičkih sapunica! Dragi Kompoljci, nema sumnje da ćete i vi postati zvijezde. Još jedna takva propovijed i dolaze vam kamere Red Carpeta.

Želite prijaviti greške?