Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
15.12.2009. u 18:00

Broj bolovanja u Medićevu poduzeću smanjen je za 25 posto.

Igoru Mediću, direktoru osječke komunalne tvrtke GPP, lani je na bolovanju bilo čak 50 posto radnika, i to prosječno po 38 dana. Stoga je pribjegao neobičnom lukavstvu u želji da utvrdi koliko je njegovih djelatnika na bolovanjima doista bolesno. Bolesnicima je poslao kolege s kavom i narančama, što je stvarne bolesnike dirnulo, a lažne bolesnike ponukalo da se vrate na posao. Broj bolovanja u Medićevu poduzeću smanjen je za 25 posto. Hoće li sada ministar Milinović naručiti nekoliko šlepera naranči?

Nazovi veleposlanstvo 
radi alkohola

Jovan Vejnović, hrvatski veleposlanik u Libiji, posljednji put je vidio Tripoli prije godinu dana, ali zato svaki mjesec vidi diplomatsku plaću od trideset tisuća kuna. Plaća ide jer predsjednik Mesić ne želi prihvatiti njegovu smjenu s veleposlaničkog mjesta, iako je protiv njega podignuta optužnica USKOK-a zbog šverca pića. Vejnović je osumnjičen da je u Libiju, gdje je na snazi prohibicija, diplomatskim kanalima prošvercao pet tisuća litara žestokih i drugih alkoholnih pića, pa ih prodavao osoblju bez diplomatskog statusa. Nešto je popilo i društvo u veleposlanstvu, točnije pića u vrijednosti 14 tisuća dolara. Nazdravlje!

Bandićev pauk digao kombi Vesne Pusić

Vesna Pusić najnovija je žrtva Zagrebparkinga. Bandićevi djelatnici paukom su digli kombi oslikan portretom predsjedničke kandidatkinje. Tko zna bi li tako digli i Bandićev kombi?

Krema bake Zore iz Dugopolja zamijenila rakiju

Zora Čipčić naoko je samo baka iz Dugopolja, ali Slobodna Dalmacija otkriva nam da je riječ o vrijednoj starici koja “pomaže gdje ni liječnici nisu mogli”. Baka Zora u kućnoj radinosti proizvodi zelenkastu kremu “za ranjenike” koja se može i pojesti. Ni sama, kaže, ne zna kako se zove bilje od kojeg spravlja kremu, a kao krunski argument ljekovitosti naglašava kako “dida Stipe stavlja kremu kad se obrije, umisto rakije”. Odlično.

Komentara 2

DO
doktorica
06:38 16.12.2009.

Veća briga za radnika i njegove potrebe,bolji uvjeti rada i veće plaće sigurno bi smanjili bolovanja.

GO
gori
08:22 19.12.2009.

\"moćne zemlje Unije pokupovale su nam banke i velike državne tvrtke, iz Hrvatske iznose milijarde eura dobiti gospodarstvo i građane iscrpljujući enormnim kamatama i stalno nas ucjenjuju Haagom\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?