Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABAVA U RECIFEU

Hrvat pridobio Brazilku da zbog njega počne navijati za Hrvatsku

Navijači
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/16
23.06.2014.
u 17:35

Gledajući fotografije i video iz Recifea, teško je ne biti ljubomoran

Hrvatski i meksički navijači zauzeli su pozicije na plaži u Recifeu i željno iščekuju utakmicu, ali prema njihovu raspoloženju čini se da im najteže pada što je nekome od njih to vjerojatno zadnja utakmica, nakon koje će cijela zabava prestati.

Kupanje, zajedničko fotografiranje, međusobna zabava, ali i zabava s Brazilcima sastavni su dio današnjeg dana. Upravo se u toj zabavi jedan Hrvat "zaigrao" i "prisilio" jednu Brazilku da odjene hrvatski dres, nakon čega je je pozvao na kupanje i sunčanje.

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell

Sve u svemu, gledajući fotografije i video iz Recifea, teško je ne biti ljubomoran. Još kada bismo pobijedili Meksiko i prošli dalje, kakva bi tek zabava uslijedila...

>> Hrvatski navijači iznenadili vatrene pjesmom ispred hotela

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar jigaboo
jigaboo
18:02 23.06.2014.

ahaha, crna bice hoce papire za europsku uniju. nekad su im talijani bili broj jedan. doslovno svaka brazilka koju sam sreo u EU je imala talijansko drzavljanstvo.

Avatar Lutkica
Lutkica
18:27 23.06.2014.

zna se kako ju je pridobio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije