Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što mu je rekao?

Sammir: Nakon razgovora s Kovačem sam se uozbiljio

Hrvatska - Kamerun
Sanjin Strukić/PIXSELL
22.06.2014.
u 18:24

- Zadovoljan sam kako sam odigrao tu utakmicu. No, mislim da mogu bolje. Cijela momčad može bolje, smatra Sammir

Dva Brazilca u hrvatskoj reprezentaciji, Sammir i Eduardo, privlače silnu pozornost na Svjetskom prvenstvu u njihovoj domovini. Sammir je u razgovoru za službenu stranicu Fife objasnio svoj  "preobražaj" iz igrača sklonog izlascima, do nogometaša "olićevski" posvećenog treninzima, piše Goal.com/hr.

- Izbornik Kovač vjeruje u mene. Došao je u Madrid kako bismo razgovarali. Rekao mi je da će me pratiti, da sam mu zanimljiv kao reprezentativac  i to mi je bio dovoljan razlog da se uozbiljim. Više nego ikad, otkrio je Sammir koji nije igrao na otvaranu protiv Brazila, ali je bio u početnoj postavi protiv Kameruna.

- Zadovoljan sam kako sam odigrao tu utakmicu. No, mislim da mogu bolje. Cijela momčad može bolje, smatra Sammir.

Hrvati u ponedjeljak igraju ključnu utakmicu protiv Meksika. Ulog je osmina finala SP-a.

- Ne želimo rano ispasti s turnira. Meksiko neće napasti, to moramo mi. Napravit ćemo sve za pobjedu.

Kao Brazilcu u hrvatskom dresu, nije mu bilo lako na otvaranju SP-a slušati himnu zemlje u kojoj je rođen.

- Obuzele su me emocije. rođen sam u Brazilu i bilo mi je neobično. Kad je počela utakmica, na sve sam zaboravio. Dobro smo odigrali tu utakmicu, zaslužili smo barem bod protiv Brazila, smatra Sammir koji je za svoju domovinu mogao navijati protiv Meksika.

- Imao sam razloga navijati za njih. Prvo što sam Brazilac, a drugo jer bi to bilo bolje za Hrvatsku. Nažalost, Brazil nije pobijedio Meksiko. Sad to mi moramo učiniti, zaključio je Sammir.

>>Guardian se divi Oliću: Kao da je iz drugog doba, da je barem više takvih!

>>Više pročitajte na portalu Goal.com/hr

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
07:52 23.06.2014.

neznam zašto tog dečka toliko forsiraju, možda ipak zbog mamića, nije zaslužio biti član hrvatske nogometne reprezentacije

Avatar MihaNN
MihaNN
21:10 22.06.2014.

odahnuo sam kad su tog Brazilca(ko fol Hrvata) spremili u vrag ce ga znati koju zadnju rupu od kluba u Spanjolskoj. bura se stisala,u Dinamu jenjale trzavice..i evo,opet s.ranja sa njim...kog vraga tog kljakavca trpaju opet u repku,bice opet nemira umjesto da se bave SP

Avatar neidemdalje
neidemdalje
20:28 22.06.2014.

nisi uzor mladim igračima niti igrački niti moralno... bilo je jadno gledati kako je stavio modrića iza tebe da spašava lopte koje si izgubio na sredini... osim onog fora za manđu nisi pokazao ništa a i taj for je išao na lijevu nogu umjesto desnu ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije