Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPUŠTAJUĆE

Rebić i Perišić nisu bili za ugodnu šetnju s ostalima pa su se bacili u more

Šetnja u Brazilu
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/11
06.06.2014.
u 19:32

Izbornik Kovač odveo je igrače u šetnju, ali zaigrani dvojac odlučio se brčkati u moru

Hrvatski reprezentativci opuštali su se uoči pripremnog susreta s Australijom, a "najdalje" su otišli Ivan Perišić i Ante Rebić te se bacili u prekrasno more u resortu Tivoli.

Dobar je to znak za ono što slijedi večeras jer nije dobro da nogometaši budu pod grčom ili bilo kakvim pritiskom, a svjestan je toga nekadašnji kapetan vatrenih, a danas izbornik Niko Kovač. Ipak je dugo godina bio nogometaš najboljih svjetskih klubova, ali i reprezentacije.

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL, Ilustracija

Ugodna šetnja, kupanje u moru i uživanje u prekrasnom sunčanom danu sjajna su uvertira da se uđe u pripremni susret s Australcima. Uostalom, treninge su naši reprezentativci ionako odradili pod punom parom i pokazali su izborniku koliko žele večeras odigrati sjajan susret i spremiti se što je bolje moguće za Brazil, s kojim 12. lipnja otvaramo Svjetsko nogometno prvenstvo.

Hoće li pomoći ova taktika opuštanja saznat ćemo večeras, susret s Australcima počinje u jedan sat poslije ponoći.

>> Trening uoči Australije prošao odlično, svi jedva čekaju da počne utakmica

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije