Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preuzeo rizik

Meksikanci, čuvajte se Mandže! Ovaj SP dokaz je koliko vjeruje u sebe

Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
23.06.2014.
u 14:15

– Mario je jedan od najboljih napadača svijeta, igra u Bayernu i zabija golove boljim vratarima od Ochoe – rekao je uoči ove utakmice Luka Modrić

Hrvatsku reprezentaciju večeras očekuje ključni dvoboj u skupini A protiv Meksika. Našim nogometašima potrebna je pobjeda (osim u nekim ludim kombinacijama) da bi osigurali drugi krug, a posebno ''napaljen'' u toj utakmici bit će naš napadač Mario Mandžukić.

Osim što je oduvijek poznat po tome da daje sve od sebe na terenu, za njega se ovaj Mundijal tek zahuktava. Prvu utakmicu protiv Brazila je propustio, a protiv Kameruna je to izgledalo kao da zvijer puštamo s lanca. Jadni Kamerunci nisu se ni snašli, Mandžo je letio terenom, borio se, grizao, iznudio crveni karton i zabio dva gola. Jedino kako su ga mogli zaustaviti je bilo – "lopatom".

Foto: Twitter Screenshot/Youtube

Meksikanci se upravo njega najviše boje, a mišljenja smo da se njihova obrana ne može nositi s njim. Ako bude u pravom izdanju, a vjerujemo da hoće, nitko ga neće moći zaustaviti.

– Mario je jedan od najboljih napadača svijeta, igra u Bayernu i zabija golove boljim vratarima od Ochoe – rekao je uoči ove utakmice Luka Modrić.

Super Mario dokazani je igrač, svjetska klasa koja zabija najvećim klubovima na svijetu, koji je u posljednje dvije sezone osvojio sve što se osvojiti dalo. A osim što ima nogometne kvalitete, pozitivna stvar je što u njih i sam vjeruje. Kod njega nema alibi igre, ne boji se svojih suparnika, a spreman je i riskirati.

Foto: Reuters (Ilustracija)

To se vidi i po ovom SP-u! Naime, još u svibnju Bayernu je najavio svoj odlazak, bio je dovoljno hrabar da udari šakom o stol i kaže da se ne vidi u Guardiolinu nogometu. Ponuda je, jasno, imao već tada, ali očito je da si je želio proširiti opcije. Mogao je, kao što bi to većina učinila, uoči Mundijala potpisati za neki klub, riješiti si probleme prije početka turnira, ali nije... Zašto? Zato što vjeruje u svoje mogućnosti, zato što je vjerovao da će odličnim igrama povećati interes najvećih klubova. Utakmica protiv Kameruna zasigurno je zagolicala skaute svih velikih klubova, svi samo čekaju potvrdu protiv Meksika.

Zato, Meksikanci, čuvajte se našeg Marija, on će vam biti najveća napast. Mi vjerujemo u njega, a upravo zbog toga ne bi nas čudilo da karijeru nastavi u Realu, Barci ili u Manchesteru...

>>Fifa oštro kaznila Songa zbog udaranja Mandžukića

>>Evo zašto su se Kamerunci sukobili na utakmici s Hrvatskom

Komentara 27

MI
mirsaanjac
16:06 23.06.2014.

Vamos Croacia ,vamos !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar navijač
navijač
15:02 23.06.2014.

Šta vam je ljudi prolazimo sigurno ! Nemogu se oni nosit s nama iako im je trenutno krenulo , već prvo poluvrijeme ćemo riješit utakmicu!

DU
Deleted user
15:57 23.06.2014.

Mandžo je strava. Nigdje bez njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije