Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Savjet Kovaču

Evo koje igrače bi čitatelji Večernjeg lista vodili u Brazil na SP!

hrvatska nogometna reprezentacija, trening
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
31.05.2014.
u 11:15

U pripremnom dijelu zbog ozljede je prvo otpao Ivo Iličević, zatim Ivan Strinić pa Niko Kranjčar, a upitan je i Milan Badelj koji ima manju rupturu aduktora

Hrvatska nogometna reprezentacija priprema se za Svjetsko prvenstvo u Brazilu, a izbornik Niko Kovač danas će objaviti popis na kojem će biti 23 putnika za Brazil. Utakmica protiv Malija bit će posljednji test uoči objave popisa, ali manje-više već je poznato koga će Kovač povesti.

U pripremnom dijelu zbog ozljede je prvo otpao Ivo Iličević, zatim Ivan Strinić pa Niko Kranjčar, a upitan je i Milan Badelj koji ima manju rupturu aduktora. Kovač još dvoji hoće li ga povesti sa sobom.

A kada je izbornik objavio prošireni popis (30 igrača), Večernji list svojim jer čitateljima dao mogućnost da u anketi daju svoj glas i odluče koga bi oni poslali na Svjetsko prvenstvo. Evo kako izgleda vaš popis, s kojeg će biti izostavljeni igrači koji su otpali zbog ozljeda.

Foto: Davor Javorovic, Petar Glebov, Dusko Jaramaz/PIXSELL

Dakle, vratari su neupitni pa tako na SP moraju sva trojica: Pletikosa, Subašić i Zelenika, a ovdje su poredani redoslijedom vaših glasova.

U obrani je najviše glasova dobio Srna, zatim slijede Ćorluka, Lovren, Pranjić, Schildenfeld, Vida i Vrsaljko. Da nije ozlijeđen, Strinić bi bio na vašem popisu, dok je Bubnjić dobio uvjerljivo najmanje glasova u cijeloj anketi.

Vezni red prepun je kvalitetnih igrača, a najviše glasova dobili su Modrić i Rakitić. Odmah iz njih slijede Kovačić, Perišić, Vukojević, Sammir, Brozović i Pašalić. Kod kuće biste ostavili Močinića, kao i Badelja i Iličevića (čak i da nisu ozlijeđeni), dok bi se spremni Kranjčar bez problema ukrcao u zrakoplov.

Kod napadača je uvjerljivo najmanje glasova dobio Čop, dok bi Mandžukić, Olić, Eduardo, Jelavić i Rebić išli u Brazil.

Vaš popis 23 igrača ( kad se izuzmu ozlijeđeni):

Vratari: Pletikosa, Subašić i Zelenika

Braniči: Srna, Ćorluka, Lovren, Pranjić, Schildenfeld, Vida i Vrsaljko

Veznjaci: Modrić, Rakitić, Kovačić, Perišić, Vukojević, Sammir, Brozović, Pašalić

Napadači: Mandžukić, Olić, Eduardo, Jelavić i Rebić

Vaš početni sastav prema broju glasova, a kad se igrače postavi na prirodne pozicije:

(4-4-2) Pletikosa - Srna, Ćorluka, Lovren, Pranjić - Modrić, Rakitić, Kovačić, Perišić - Mandžukić, Olić

>>Kovač već zna sastav za Brazil, traži se posljednji član prvih 11!

Komentara 9

DU
Deleted user
14:03 31.05.2014.

"rupturu aduktora" ? ja bih to napisao misic nadkoljenice ili ? Ma danasnji zurnalisti ne misle na citatelje uopce. kao da smo mi svi lijecnici i znamo sto je repptura aduktpra (adductor).

RA
rasimcanaj
15:53 31.05.2014.

Vamos Croatia !

BO
bosutska
14:28 31.05.2014.

Nevjerojatno koliko jos uvjek ima rasista u nasem drustvu nogomet je u pitanju a ne porijeklo I boja koze za one kojih se tice neka stiscu minuse jer od njih nikakve koristi niti zdravog ploda...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije