Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSTAO HEROJ

Rekord Tima Howarda hit na Twitteru: Američka hobotnica, Superman i ministar obrane

Tim Howard
Foto: Twitter.com
1/2
02.07.2014.
u 21:30

Na jednoj od maštovitijih fotografija Tim Howard skida loptu s ruke Diega Maradone pri postizanju legendarnog pogotka Engleskoj 1986. Howard je postao novi američki ministar obrane, hobotnica, Superman...

Iako je reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država poražena u osmini finala Svjetskog prvenstva od Belgije, glavni junak utakmice i heroj Amerikanaca postao je vratar Tim Howard.

Howard je doslovno zaključao svoja vrata i skidao sve moguće i nemoguće udarce Belgijanaca, a koliko je uspješan bio, dovoljno govori podatak da je u devedeset minuta utakmice skupio nevjerojatnih petnaest obrana, što je rekord svjetskih prvenstava otkad su se 1966. godine počele brojiti obrane vratara.

SAD je kapitulirao tek u produžecima, no sjajna Howardova predstava oduševila je ljubitelje nogometa diljem svijeta pa su društvene mreže i dan poslije preplavljene fotomontažama koje prikazuju američkog golmana u različitim spasilačkim akcijama.

Najviše truda dali su si korisnici Twittera na kojem je Howard osvanuo uklesan u stijene među američkim predsjednicima, i to na mjestu Theodorea Roosevelta, pojavio se i na dolarskoj novčanici, uz pozive građanima da ga izaberu za sljedećeg predsjednika.

Na jednoj od maštovitijih fotografija Tim Howard skida loptu s ruke Diega Maradone pri postizanju legendarnog pogotka Engleskoj 1986. Howard je postao novi američki ministar obrane, hobotnica, Superman...

>> Howard srušio rekord prvenstava: Branio je bolje nego Stallone!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije