Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Joseu ima boljih

Mourinho: Čak i da osvoji naslov, Messi neće biti najbolji u povijesti

Jose Mourinho
Foto: Reuters (Ilustracija)
12.07.2014.
u 14:30

- Sredina terena će presuditi, onaj tko dobije tu bitku postat će prvak svijeta. Njemačka je vrlo jaka sa Schweinsteigerom, Khedirom i Kroosom, ali vrlo često igra i s petoricom u sredini jer se i Özil i Müller dosta vraćaju

Lionel Messi u nedjelju navečer imat će priliku osvojiti svoj prvi naslov svjetskog prvaka. Prema mišljenju mnogih, upravo mu to nedostaje da bi postao najbolji igrač u povijesti nogometa, no s njima se ne slaže trener Chelseaja Jose Mourinho.

- Čak i da osvoji naslov, on za mene neće biti najbolji svih vremena. Messi je fantastičan igrač i ne treba mu taj naslov da bi mu se to priznalo. Čak mu taj naslov ne treba ni da bi bio povijesni igrač, jedan od najboljih ikad, ali on po meni jednostavno nije najbolji, rekao je Mourinho.

Osvrnuo se Portugalac i na sami finale.

- Sredina terena će presuditi, onaj tko dobije tu bitku postat će prvak svijeta.  Njemačka je vrlo jaka sa Schweinsteigerom, Khedirom i Kroosom, ali vrlo često igra i s petoricom u sredini jer se i Özil i Müller dosta vraćaju. Argentina, pak, ima sjajnog Mascherana i taktički vrlo discipliniranog Bigliju, dok Perez i Lavezzi rade dobar presing. Bit će zaista uzbudljiv i napet finale.

>>Mourinho: I za 50 godina će se pamtiti da je Brazil izgubio 7:1

Komentara 20

JU
juroqueteamo2
15:35 12.07.2014.

U jednom uigranom timu, kao Barcelona, Mesi rjesava utakmice. On je najbolji igrac nogometa DANAS (u zadnjih 20 godina). Mourinho je strucnjak ali nije najbolji strucnjak ni danas niti u zadnjih 20 godina. On ne voli Mesija i naravno nemozeze prihvatiti nekoga kojega ne voli. Ipak, Mesi ne roni (kao pokvarenjak Robben), niti se buni kad ga Nizozemci pokose (bez lopte). Mesi je najbolji igrac nogometa DANAS.

DU
Deleted user
16:09 12.07.2014.

da je Mourinha staviti u neki osrednji klub, gdje se nema para za extra igrace ispao bi iz prve lige..

Avatar poljicanin
poljicanin
17:52 13.07.2014.

Ako već glupeta sto ne kaže tko je onda po njemu najbolji svih vremena?Nije valjda C.Ronaldo ili prepotentni Pele,koji nikada nije igrao u nekoj ozbiljnoj ligi.Stvar je jasna,broj 1 svih vremena je Messi,broj 2 Maradona,onda dugo ništa.Treći?Tko zna,nije ni bitno!Nisu SP pravo mjerilo,najjače nacionalne lige i Champions League su teža natjecanja ,tu se dokazuje iz tjedna u tjedan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije