Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi ismijavaju Brazil:

'Blitzkriegu' Elfa vesele se Bart Simpson, Oprah, Maradona se ismijavao sa 7 prstiju...

njemačka
Foto: Twitter
1/2
09.07.2014.
u 10:11

Šokantno prvo poluvrijeme za Brazilce izazvalo je velik interes kod korisnika koji su zasipali društvene mreže objavama

Nije trebalo dugo čekati na ismijavajuće komentare i fotomontaže na društvenim mrežama nakon što su Müller, Kroos, Klose i Khedira napunili mrežu Brazilaca.

Šokantan tijek utakmice u Belo Horizonteu izazvao je veliki interes kod korisnika koji su zasipali društvene mreže objavama.

Pogledajte neke od njih i dobro se nasmijte.

Poraz je bez riječi komentirao i slavni Diego Maradona, pokazujući sedam prstiju. Neki su za poraz optužili omraženu pop zvijezdu Justina Biebera koji se prije utakmice fotografirao s brazilskom zastavom i tako ih navodno urekao...

>>Brazil u šoku, Njemačka pobijedila, Klose ušao u povijest

Ključne riječi

Komentara 16

GI
gismund
07:40 09.07.2014.

brazil je dobio što je zaslužio jer ovakvu sramotnu potporu sudaca ne sjećam se da je ikada imala koja reprezentacija! pa skoro sve utakmice prošli su uz pomoć sudačkih poguranaca! shvatili su to i nijemci i odlučili su ne čekati sumnjive sudačke odluke koje bi prelomile utakmicu, nego su je prelomili sami i zgazili brazil i ponizili napuhanog scolarija (za kojeg se nadam da će danas dati ostavku)!

LC
LIVNO-CRO-DINAMO
06:12 09.07.2014.

Ne kužim zašto su nas odjednom na svim portalima počeli bombardirati sa ovim Twitter objavama. Šta, plaća vas Twitter da ih promovirate ili? Samo pitam. Inače, Brazilu bi bilo bolje da je ona lopta u 120. minuti protiv Chilea ušla u mrežu...

ĆA
ćaćaća
00:09 09.07.2014.

u hrvatskoj +30 u brazilu -7..čudne klimatske promjene...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije