Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREUZEO ODGOVORNOST

Pogledajte Horvatov nesretni sedmerac koji je Hrvatsku ostavio bez finala

Horvat
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/9
27.01.2017.
u 23:05

Horvatu svaka čast što je preuzeo odgovornost. Želio je najbolje, ali lopta nije ušla.

Hrvatska rukometna reprezentacija nakon velike drame nije uspjela proći u finale Svjetskog prvenstva u Francuskoj. Izabranici Željka Babića izgubili su od Norveške (28:25) nakon produžetka, no imali su sjajnu priliku izboriti finale.

Željko Musa u posljednjoj je sekundi osnovnog dijela utakmice izborio sedmerac i imali smo zicer za pobjedu. Loptu je u ruke uzeo Zlatko Horvat, no njegov udarac je obranio Torbjorn i tako odveo Norvežane do produžetka i pobjede.

Horvatu svaka čast što je preuzeo odgovornost. Želio je najbolje, ali lopta nije ušla. Bez obzira na to, Zlajo je odigrao odličan turnira, a i danas je bio naš najbolji strijelac sa šest golova. Glavu gore i sutra idemo po pobjedu protiv Slovenije.

>> Hrvatska izgubila nakon drame! Horvat nije iskoristio sedmerac za pobjedu, Norvežani slavili u produžetku

>> Željko Babić: Imali smo šansu, nismo zabili i Bogu hvala na svemu

Komentara 25

RO
rogacy
23:35 27.01.2017.

Od 2012g na raznim natjecanjima bili smo u šest polufinala, i svih šest izgubili. Protiv mentalne kočnice lijeka....NEMAAAA.Ni danas,niti sutra,niti prekosutra. Utakmica se može izgubiti, ali na ovakav način....odvratno.

Avatar Idler 3
Idler 3
23:30 27.01.2017.

Bravo dečki i nema veze....sutra bude teško...al život teče dalje !!!

MM
Matan matan
23:39 27.01.2017.

Skoro da završim na intenzivnoj.Još mi herc udara u grlo.Neodoljivo podsjeća na Hrvatska Turska u Beču.Ako prezivim pisat ću i sutra.Večeras imam ravno 100godina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije