Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči polufinala

Babićevi izabranici večeras imaju podršku cijele Hrvatske

Hrvatski navijači u Parizu
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/10
27.01.2017.
u 16:50

Hrvatski navijači preplavili su pariške ulice s 'kvadratićastim' obilježjima, a glavno mjesto okupljanja je oko Eiffelova tornja

Hrvatski rukometaši od 1994. godine po 18. put igraju polufinale na nekom velikom natjecanju. Našoj reprezentaciji je večerašnji dvoboj s Norvežanima (20.45 sati) šesti polufinale na Svjetskim prvenstvima, a dosad smo četiri puta izborili finale.

Hrvatska je posljednju utakmicu za naslov prvaka igrala 2010. na EP-u u Austriji. Babićevi izabranici pokušat će protiv Norvežana ponovno izboriti finale, a u toj borbi veliku će podršku imati s tribina.

Hrvatski navijači preplavili su pariške ulice s 'kvadratićastim' obilježjima, a glavno mjesto okupljanja je oko Eiffelova tornja.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Mnogi navijači i na društvenim mrežama objavljuju poruke podrške našim rukometašima.

>>Hrvatska spremna za polufinale, Balić bio glavna zvijezda treninga! Pogledajte kako je sve zabavio

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije