Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
27.01.2012. u 12:00

Zoran Milanović predstavio je prijedlog mjera za izradu proračuna iz čega je vidljivo da će plaće državnih službenika ostati neokrznute kako se ne bi “ugrozila potrošnja”

Zoran Milanović, hrvatski premijer, predstavio je prijedlog mjera za izradu proračuna iz čega je vidljivo da će plaće državnih službenika ostati neokrznute kako se ne bi “ugrozila potrošnja”. Osokoljeni naznakama, u Sindikatu državnih i lokalnih službenika krenuli su u protunapad i od Vlade kao poslodavca traže naknadu od 500 kuna za djelatnike kojima nije organiziran sistematski pregled. Zaposleni u privatnim poduzećima ne traže 500 kuna već odgovor na pitanje: a što je to sistematski pregled?

Car je gol

Ferdelji “otkrio” da Hrvatskom vladaju banke

Vladimir Ferdelji, ex-pomoćnik ministra prometa, u Globusu je kritizirao rad Vlade koja ga je zbog toga ekspresno smijenila. A samo je rekao da Hrvatskom ne vlada Vlada nego banke. Zna se tko je kome dužan.

Ah, taj internet

Gradonačelnik se ispričao, ali nije vratio forum


Slavko Gračan, gradonačelnik Đurđevca (SDP), ukinuo je forum na gradskim internet stranicama jer mu se nisu sviđali komentari građana. Naknadno se ispričao zbog izjave da mu je dosta da “uvijek isti besposličari, pet pedera i tri nezadovoljene žene kroje politiku grada”. Pravda se da je izjavu dao u vožnji pa je bio ljut što je “njegov život i život pješaka doveden u opasnost”. Ljuti gradonačelnik se ispričao, ali forum nije vratio.

Svjetski kuriozum

Kosor uvela “Oko sokolovo” u Sabor

Jadranka Kosor, potpredsjednica Sabora, nije se željela pomiriti s odlukom predsjedavajućeg Sabora da ne može replicirati Božidaru Kalmeti koji je podržavši prijedlog vladajućih iskočio iz okvira stranačke stege. Predsjedavajući Batinić nije joj dao riječ jer je zakasnila pa je Kosor zatražila uvid u snimku nadzornih kamera da se vidi u kojem je trenutku podigla pločicu za repliku. Usporena snimka koju je emitirala Nova TV potvrđuje da je Kosor doista zakasnila jer je podigla pločicu pune tri sekunde nakon što je Kalmeta završio. Jesmo li prvi parlament u svijetu koji će u rad uvesti i “Oko sokolovo”?

Komentara 4

VE
velikazmija
13:12 27.01.2012.

zašto se presjednika vlade u r.h --ne oslovljava kao što jest ---presjednik hrvatske vlade -već premijer imamo li mi premijera i presjdnika - što tu isto podmeću hrvatskoj je presjednik vlade u engleskoj premijer --di smo mi isto ko -markovo ko -markov trg za crvene novinare umijesto trg sv. marka--iš--

FA
Fantom47
16:09 27.01.2012.

Kalmeti je u interesu da je dobar s vlašću. Moglo bi se čeprkati po njegovoj bezgrešnosti.

PI
pistaljka
22:24 27.01.2012.

Zar je moguće nazivati Hrvatsku \"hrvatskom\" dok su joj na čelu ljudi poput ovog trojanskog konja gore na slici?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?