Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izviđačke aktivnosti

'Želimo djecu odvući od računala u prirodu'

Požeški izviđači (1)
Foto: Dušan Mirković/Pixsell
1/5
26.08.2013.
u 19:16

Mislimo da je jedna ovakva aktivnost danas itekako potrebna s obzirom na to da su djeca previše vezana za računala i televiziju – kazao je Blažević

Iako je Požega imala jedan od najstarijih izviđačkih odreda u  Hrvatskoj, ratna zbivanja prekinula su njegovo postojanje. Trebalo je više od 20 godina da se nekadašnji izviđači ponovno okupe. Za načelnika novog požeškog izviđačkog odreda Jozo Koutni izabran je Dalibor Dado Blažević, a za starješinu Mario Šostar.

– Sada kada krene nastava, obići ćemo škole u kojima ćemo nastojati animirati djecu da nam se pridruže. Za njih ćemo organizirati taborovanje, logorovanje, odlazak u šumu, na livade gdje će se moći bolje upoznavati i s prirodom i životom u prirodi. Mislimo da je jedna ovakva aktivnost danas itekako potrebna s obzirom da su djeca previše vezana za računala i televiziju – kazao je Blažević koji je zajedno s ostalim izviđačima podigao tabor i priredio logorsku vatru uz koje se nastavilo ugodno druženje i prisjećanje na nekadašnje izviđačke dane.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije