Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
anonimni autori

Vukovar ponovno oblijepljen plakatima: Oni su glasali protiv proračuna

plakati u Vukovaru
Foto: Branimir Bradarić
1/2
03.04.2014.
u 15:52

Velikim slovima napisano je „Nedonošenjem proračuna zaustavlja se“, a ispod se navode stavke čije financiranje prestaje u Vukovaru

Tijekom protekle noći cijeli Vukovar izlijepljen je novim plakatima anonimnih autora. Velikim slovima napisano je „Nedonošenjem proračuna zaustavlja se“,  a ispod se navode stavke čije financiranje prestaje u Vukovaru.

Navodi se da prestaje sufinanciranje prijevoza studenata, srednjoškolaca i umirovljenika, financiranje udruga i sportskih klubova, projekt-asistenata u nastavi za djecu s posebnim potrebama, svi projekti grada poput EU projekta vrijednoga 48 milijuna eura, logoped, uskrsnice, sufinanciranje djece po školama… Na plakatu je ispod navedenih stavki fotografija vijećnika HDZ-a i HSP dr. Ante Starčević koji glasuju protiv. Na dnu plakata još je jedan naslov „Oni su glasali protiv“ ispod kojega se nalaze fotografije svih vijećnika HDZ-a i HSP AS, kao i neovisnog vijećnika Željka Pinjuha, a koji su se izjasnili protiv izglasavanja proračuna. 

>> Vukovar oblijepljen plakatima 'Maske su pale'

Ključne riječi

Komentara 16

D1
d12345
16:07 03.04.2014.

A ovi koji su ljepili plakate su u proračunu izdvajali više novaca za institucije sa srpskim predznakom nego za institucije sa hrvatskim predznakom,samo zato da bi dobili više glasača na narednim izborima....licemjeri

Avatar Django
Django
16:39 03.04.2014.

Na što sve partija troši naše novce!! Iz kojih sredstava su se platili ovi plakati? Je li to novac od siromašne djece, ili od uštede, ostvarene zbog toga što neki pokušaji podmićivanja nisu uspjeli? Pa je, eto,preteklo? Evo opet posla za Uskok.

Avatar delminium
delminium
16:49 03.04.2014.

boljševice u akciji,,,,, zanimljivo nakon političke korupcije i snimke oni nekoga optužuju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije