Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBIO SUGLASNOST

Vinkovački Polet nabavlja autobuse koji zadovoljavaju ekološke EU standarde

polet
Goran Ferbežar/PIXSELL
26.02.2014.
u 14:58

Već smo dogovorili kredit kod Zagrebačke banke i uskoro ćemo objaviti javni natječaj za kupnju autobusa visoke turističke klase i za autobuse za gradski i prigradski prijevoz putnika, kazao je Mijat Kurtušić

Vinkovački prijevoznik Polet dobio je suglasnost od svog vlasnika, Grada Vinkovaca, da se može kreditno zadužiti za nabavku novih autobusa koji zadovoljavaju EU ekološke propise i imaju ekološki prihvatljive motore.

- Već smo dogovorili kredit kod Zagrebačke banke i uskoro ćemo objaviti javni natječaj za kupnju autobusa visoke turističke klase i za autobuse za gradski i prigradski prijevoz putnika. Naš vozni park je u prosjeku star 14 godina i moramo ga obnoviti zbog sigurnosti naših putnika. Želja nam je kupiti 3 ili 4 autobusa visoke turističke klase koji su usklađeni s europskim ekološkim normama o smanjenju emisije CO2 i kojim možemo prometovati prometnicama država EU jer danas ne možete ući u neke europske gradove ako autobus nije usklađen s normama EU. Također želimo kupiti 5-7 autobusa za gradski i prigradski promet - kaže Mijat Kurtušić, direktor Poleta i dodaje kako je postupak javne nabave u ovom slučaju traje dva do tri mjeseca.

>>Polet dijeli božićnicu, uskrsnicu, regres i posluje pozitivno

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije