Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA ZGRADI HZZ-A

Ponovno oštećena dvojezična ploča u Vukovaru

ćirilična ploča
Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
21.02.2014.
u 11:53

Iz policije su naveli da je ploču oštetila nepoznata osoba

Sinoć je ponovno oštećena dvojezična ploča postavljena na zgradi Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Iz policije su naveli samo da je ploču oštetila nepoznata osoba i da će tijekom današnjeg dana biti obavljen očevid.

Dvojezična ploča na ovome objektu je u više navrata do sada bila meta napada kada je od strane nepoznatih osoba ista u više navrata skidana i oštećivana.

Inače, zgrada HZZ-a se nalazi gotovo u središtu grada ali i u području gdje je promet rijedak te je kao takva idealna za akcije pod okriljem noći. Trenutno je na području grada Vukovara postavljeno 20-ak dvojezičnih ploča.

>> Stožer od Sabora traži da se konačno ispita slučaj ozlijeđivanja Pajčića

>> Sprejom išarana dvojezična ploča na uredu za katastar

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije