Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vijećnici pod povećalom

Rimac traži službeno očitovanje o plaćama dužnosnika u Vinkovcima

damir rimac
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
05.09.2014.
u 10:05

Rimac kaže da se odlučio na ovaj korak zbog špekulacija i nejasnoća te različitih tumačenja "pojedinih čelnih osoba u Gradu Vinkovcima" o naknadama gradskih dužnosnika za obavljanje dužnosti.

Saborski zastupnik i predsjednik Kluba zastupnika SDP-a u Gradskom vijeću Vinkovaca Damir Rimac, zatražio je od Sanje Bošnjak, pročelnice Odjela gradske uprave za financije, pozivajući se na Zakon o pristupu informacijama, točne iznose plaća, bruto i netto, gradonačelnika Mladena Karlića, dvojice zamjenika gradonačelnika, Ivana Bosančića i Tomislava Šarića, te predsjednice, Kate Krešić i dvojice potpredsjednika Gradskog vijeća, Davorina Pezerovića i Gorana Čordašića.

Traženi podaci se odnose na plaće za mjesec srpanj ove godine i to sa svim porezima i doprinosima. Rimac kaže da se odlučio na ovaj korak zbog špekulacija i nejasnoća te različitih tumačenja "pojedinih čelnih osoba u Gradu Vinkovcima" o naknadama gradskih dužnosnika za obavljanje dužnosti.

>>Trostruko povećali naknadu potpredsjednicima Gradskog vijeća

>>Karlić: HDSSB je godinama zlorabio Vinkovčane i radio u interesu Osijeka i Osječke županije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije