Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sedam vijećnika protiv

Odbijen prijedlog proračuna grada Iloka, mogući prijevremeni izbori

Ilok
Foto: Branimir Bradarić
11.12.2014.
u 14:36

Protiv predloženoga proračuna, koji je bio u iznosu od 18,2 milijuna kuna, glasovalo je sedam vijećnika iz redova HDZ-a, HSPAS, HSLS-a i DC-a

Odlukom većine glasova članova Gradskoga vijeća ovoga najistočnijeg hrvatskoga grada, proračun Grada Iloka nije usvojen.

Protiv predloženoga proračuna, koji je bio u iznosu od 18,2 milijuna kuna, glasovalo je sedam vijećnika iz redova HDZ-a, HSPAS, HSLS-a i DC-a. Predsjednik Kluba vijećnika ovih stranaka Anto Papak rekao je da proračun nije provediv i da je na štetu građana Iloka.

– Sjednica Gradskoga vijeća održana je u vrlo kaotičnom raspoloženju koje je iskonstruirao sam gradonačelnik Iloka Zvonimir Dragun svojim nekorektnim i bahatim ponašanjem prema vijećnicima oporbe koje je rezultiralo sputavanjem i omalovažavanjem vijećnika oporbe. Ono što je važno za istaknuti je da proračun nisu podržali ni vijećnici SDP-a koji su koalicijski partneri vladajućeg HSS-a. I pored svega gradonačelnik i dalje ne smatra bitnim da se započnu konzultacije o važnim doradama proračuna – navodi Papak.

>> Iločani i danas prisiljeni napustiti svoj grad, ali ne zbog rata

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije