Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vinkovci

HNS druženjem s građanima obilježio Svjetski dan srca

HNS
Miroslav Flego/VLM
28.09.2013.
u 22:13

U povodu Svjetskog dana srca, akcija mjerenja krvnog tlaka i šećera i ove je godine okupila veliki broj građana u središtu grada, ispred štanda Hrvatske narodne stranke-liberalnih demokrata Vinkovci.

U povodu Svjetskog dana srca, akcija mjerenja krvnog tlaka i šećera i ove je godine okupila veliki broj građana u središtu grada, ispred štanda Hrvatske narodne stranke-liberalnih demokrata Vinkovci.

- HNS kao politička stranka, odabrala je Svjetski dan srca kako bismo kroz druženje i razgovor građanima omogućili kontrolu zdravlja. U aktivnost je uključeno stručno medicinsko osoblje na čelu s liječnicom kardiologom koje dodatno educira i savjetuje zainteresirane Vinkovčane kako sačuvati svoje srce i krvne žile - rekao je saborski zastupnik i povjerenik podružnice HNS-a Vinkovci Ivica Mandić dodajući kako je pri tome najvažnije da na ovakav način \"dajemo više ljubavi i skrbi za one s kojima živimo jer građani zaslužuju više pozornosti od svih nas, posebice od nas angažiranih u političkom životu.

- Kako bismo pravovremeno otkrili i spriječili razvoj kardiovaskularnih bolesti, HNS Vinkovci posljednjeg tjedna u rujnu iz godine u godinu provodi akciju mjerenja krvnog tlaka i šećera što nailazi na veliki interes građana, rekla je liječnica Mirna Krajina- Andričević, specijalist internist-kardiolog upućujući sugrađane u rizike razvoja bolesti i nepoželjna ponašanja, te efikasno liječenje postojećih bolesti. Slogan ovogodišnjeg Svjetskog dana srca je \"Kreni putem zdravog srca\" s naglaskom na promjene u stilu života. Tim povodom članovi stranke prolaznicima su dijelili jabuke, dok su najmlađi sugrađani dobili na dar HNS-ov balon u obliku srca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije