Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uspješna tvrtak

Grad Export ugovara nove poslove nakon sajma u Nürnbergu

grad export petar šimić
Goran Ferbežar/PIXSELL
08.04.2014.
u 09:01

. Prošle godine smo imali preko 22 milijuna kuna dobiti od izvoza, a u ovoj planiramo povećanje za 30 posto i barem 30 milijuna, kazao je Mario Šimić, glavni direktor Grad Exporta

Vinkovački proizvođač dekorativnih PVC, HPL i alupanela za ulazna vrata, Grad Export koji više od polovice proizvodnje izvozi, na upravo zatvorenom Sajmu strojeva za izradu PVC i ALU stolarije u Nürnbergu dogovorio je niz izvoznih poslova. Za trajanja Sajma dobili su preko 600 upita od tvrtki iz cijele Europe i svijeta, zainteresiranih za proizvode vinkovačkog proizvođača.

- Bili smo jedini izlagač iz Hrvatske pa i iz regije, jer samo su još Slovenci izložili svoje proizvode. Svima koji su pokazali zanimanje, ovih dana šaljemo opširnije ponude s cijenama i za dva mjeseca očekujemo prve rezultate kroz narudžbe. Ovaj sajam je, možda i najuspješniji na kojima smo bili. Prošle godine smo imali preko 22 milijuna kuna dobiti od izvoza, a u ovoj planiramo povećanje za 30 posto i barem 30 milijuna. Optimizam temeljimo na brojnim upitima što smo ih dobili iz Kanade, Francuske, Katara, Novog Zelanda, Australije pa već ovaj tjedan odlazimo u Njemačku i Kanadu na konkretnije dogovore prije potpisivanja ugovora - kaže Mario Šimić, glavni direktor Grad Exporta dodajući kako se teretnjak s izlošcima prikazanima u Nürnbergu nije ni vraćao u Vinkovce već je iz Njemačke produžio u Beograd gdje Grad Export, kao jedini proizvođač iz Hrvatske, izlaže ovog tjedna na Sajmu graditeljstva. 

>>Panele prodaju i na Karibima za ladanjske kuće Amerikanaca

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije