Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slučajnost?

Borovo Selo: Tijekom noći oštećen spomenik ubijenim policajcima

borovo selo (1)
Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
1/3
19.11.2011.
u 11:21

Došlo je do nekontroliranog istjecanja voska po njemu te će policija očevidom utvrditi je li se to dogodilo slučajno ili namjerno

BOROVO – Tijekom noći s petka na subotu oštećen je spomenik 12-orici ubijenih hrvatskih redarstvenika u središtu Borova Sela.

Prema riječima glasnogovornika PU vukovarsko-srijemske, Luke Barunčića, na spomeniku nema mehaničkih oštećenja no došlo je do nekontroliranog istjecanja voska po njemu.

– Policija utvrđuje mehanizam nastanka oštećenja i eventualnog počinitelja. Naime, do oštećenja je došlo ili uslijed zapaljenja svijeća nakon čega je vosak iscurio po spomeniku ili je netko namjerno voskom oštetio spomenik. Više ćemo znati nakon obavljenoga očevida, rekao je Barunčić.

Spomenik je u međuvremenu očišćen i uređen tako da na njemu nema znakova bilo kakvih oštećenja.

Do nemilog je  događaja je došlo svega nekoliko sati prije odavanja počasti poginulim i nestalim braniteljima i civilima u Borovu selu.

Programom Dana sjećanja predviđeno je da se na obali Dunava zapale svijeće i pusti vijenac u vodu u spomen na sve ubijene i nestale.

Ključne riječi

Komentara 31

OB
-obrisani-
12:17 19.11.2011.

sigurno su ime neki dobronamerni srbi hteli upaliti svecu pa je nesto poslo naopako

Avatar atrpimir
atrpimir
12:34 19.11.2011.

Nekontrolirano istjecanje voska??? a slomljene svijeće i porazbijani aranžmani i lampaši!!! ovima iz večernjaka preporučujem da stave fotografiju srbijanskog barbarizma nad spomenikom! Uostalom trebalo bi pozvati HDZ-ovce oni i tako koaliraju sa četnicima.

VE
velikazmija
21:55 19.11.2011.

samo jedna riječ ---- pomirdba --- na djelu --

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije