Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPERNOVA

BauWelt otvorio prvi hrvatski prodajni centar u Slavonskom Brodu

BauWelt
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/8
07.11.2014.
u 16:43

Novi centar prostire se na 5.500 kvadratnih metara prodajne površine

U sklopu slavonskobrodskog trgovačkog centra Supernova, u prostoru gdje je donedavno poslovao njemački OBI, danas je otvoren BauWelt prodajni centar. ​Novi centar prostire se na 5.500 kvadratnih metara prodajne površine, a kupcima ​nudi preko 30.000 artikala za gradnju, dom i vrt, te je prvi u nizu centara koje BauWelt planira otvoriti i u drugim hrvatskim gradovima. Nakon Slavonskog Broda svoje poslovanje planiraju proširiti skorim otvaranjem trgovina u Varaždinu i Sisku. Svečanosti otvorenja prisustvovao je generalni direktor BauWelta Tomislav Leko, te Paul Merdzo, direktor trgovačkog centra Supernova u Hrvatskoj.

- BauWelt je novo ime na hrvatskom tržištu trgovina s konceptom "uradi sam“. Naš je asortiman namijenjen malim i velikim majstorima, te vjerujemo da će u bogatoj ponudi proizvoda na gotovo 6.000 kvadratnih metara svatko pronaći nešto za sebe kako bi izgradio i uredio dom po svom. Jedini smo centar za gradnju smješten unutar trgovačkog centra Supernova i namjera nam je postati poželjno mjesto kupnje za cijelu obitelj - kazao je Leko.

Dolazak BauWelta u Slavonski Brod pozdravio je i gradonačelnik Mirko Duspara. Tom prilikom je istaknuo da je hvale vrijedna svaka poduzetnička inicijativa koja sa sobom nosi nove projekte i nova zapošljavanja. U prigodi otvorenja generalni direktor BauWelta gradonačelniku je uručio donaciju od 20.000 kuna koja će itekako dobro doći ​mališanima u ​Centru za rehabilitaciju i odgoj djece "Zlatni cekin“.

>> Las Vegas u Stankovcima: Nakon zračne luke gradit će se hoteli, kasina, teniski tereni...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije