Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
29.03.2013. u 12:00

Tužbu uime Grada Rijeke podnio je upravo Slavko Linić 1999. godine

Slavko Linić, ministar financija, dobio je sudsku presudu koja će državnom proračunu uštedjeti 200 milijuna kuna koje je trebalo isplatiti Gradu Rijeci. Prva je zanimljivost presude u tome što je tužbu uime Grada Rijeke podnio upravo Slavko Linić 1999., tada kao riječki gradonačelnik, pa proizlazi da je Linić nadmudrio sam sebe. No još je zanimljivije da je Linić 1999. tužbu protiv države podnio zbog njena neažurnog pravosuđa. Četrnaest godina poslije država je ipak uspjela dokazati da je tužba neutemeljena, ali dojam da pravosuđe nije ažurno i dalje ostaje.

Bandić zaboravio kome je prodao svoj stan 2005. godine

Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik, na upit novinara 24expressa izjavio je da se „ne sjeća“ kome je prodao svoj stari stan u prosincu 2005. godine, ali pamti da je to „sve čisto kao gorska suza“. Zaboravni gradonačelnik ipak bi se morao prisjetiti da je stan za 135.000 eura u gotovini prodao mladom 23-godišnjem Nervadu Mešiću, koji je nevjerojatnom igrom slučaja sin Ahmeta Mešića čija je građevinska tvrtka „Mešić com“ u posljednjih pet godina sklopila poslove s Gradom u vrijednosti 204 milijuna kuna uključujući i 18,5 milijuna kuna vrijednu gradnju fontana. Ako se Bandić ne sjeća Nervada Mešića, podsjetit će ga njegov pročelnik Davor Jelavić, Nervadov – prvi susjed.

Je li vrijeme da se doktor Pašalić vrati medicini

Ivić Pašalić, građevinski poduzetnik, nakon političkog bankrota, dočekao je i poslovni krah jer je njegova tvrtka Kapital Konzalting zatražila predstečajnu nagodbu. Možda je došlo vrijeme da se doktor vrati medicini. Ipak je on liječnik.

Suprug ministrice Mrak Taritaš ipak neće otići na burzu

Zlatko Taritaš, suprug ministrice graditeljstva Ane Mrak Taritaš, prema dogovoru premijera i ministrice, dao je otkaz u Plinacrou gdje je posao dobio paralelno s političkim usponom supruge. Premda je ministrica izjavila da će njezin suprug „otići na burzu“, čini se da nema potrebe za tolikim dramatiziranjem. Taritaš je Jutarnjem potvrdio da je on direktor obiteljske tvrtke Vivi-ing d.o.o. koja posluje s dobiti i ima ured u Vlaškoj ulici tako da ministrica može odahnuti.

>> \"Suprug će dati otkaz u Plinacrou, uzdrmani smo kao obitelj\"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?